Κυριακή 26 Οκτωβρίου 2014

Ευχαριστήρια επιστολή Κ.Δεμέτζου προς το Συντονιστικό Όργανο των ΦΣ Κρήτης

ΠΡΟΣ: Το Συντονιστικό Όργανο των Φαρμακευτικών Συλλόγων της Κρήτης
Αγαπητοί συνάδελφοι,
Σας ευχαριστώ θερμά για την συγχαρητήρια επιστολή, η οποία με τιμά προσωπικά αλλά και ενθαρρύνει τόσο τις προσωπικές μου προσπάθειες αλλά και αυτές της Ελληνικής Φαρμακευτικής Εταιρείας (ΕΦΕ), για την ανάδειξη της επιστημονικής υπόστασης του φαρμακοποιού στη σύγχρονη πραγματικότητα.



Η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Ευρωπαϊκών Επιστημών (European Federation of Pharmaceutical Sciences) αποτελεί την πλατφόρμα για την επιστημονική έκφραση απόψεων και προτάσεων, οι οποίες επηρεάζουν τη φαρμακευτική στρατηγική στον ευρωπαϊκό χώρο, αλλά και τις νομοθετικές διαβουλεύσεις, και κατά επέκταση επηρεάζει το οικοσύστημα της υγείας σε ευρωπαϊκό αλλά και σε ελληνικό επίπεδο.
Πιστεύω και εύχομαι η επιτυχία αυτή να αποτελέσει την απαρχή της ενεργότερης συμμετοχής των φαρμακοποιών στα επιστημονικά δρώμενα με στόχο την κατάρτιση τους και την εξέλιξη του φαρμακευτικού επαγγέλματος, όπως επιτάσσει η αριστεία της επιστήμης μας και οι τεχνολογικές εξελίξεις.
Ως ακαδημαϊκός δάσκαλος, ως πρόεδρος της ΕΦΕ αλλά και ως μέλος του ΔΣ της EUFEPS, θα ήθελα να σας ευχαριστήσω διότι υπήρξατε αρωγοί και συνοδοιπόροι στο όραμά μου για την ανάδειξη του Έλληνα φαρμακοποιού στον εθνικό και ευρωπαϊκό χώρο.

Σας ευχαριστώ,
Κωνσταντίνος Ν. Δεμέτζος
Καθηγητής Φαρμακευτικής Νάνο-Τεχνολογίας
Πρόεδρος της Ελληνικής Φαρμακευτικής Εταιρείας (ΕΦΕ)