Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2015

Διαψεύδει η TEVA λουκέτο στην Ελλάδα! Κανονικά τα φάρμακα της στην αγορά


Το μοντέλο λειτουργίας της αναπροσαρμόζει η φαρμακευτική εταιρεία TEVA στη χώρα μας όπως ανακοίνωσε επίσημα. 


Η TEVA HELLAS διαψεύδοντας δημοσιεύματα που την ήθελαν να αποχωρεί από τη χώρα μας λόγω οικονομικής κρίσης, δηλώνει πως με στόχο τη βιωσιμότητα και την παραμονή της στην Ελλάδα, προχώρησε σε «αναπροσαρμογή του λειτουργικού της μοντέλου στη χώρα».

Η φαρμακευτική εταιρεία αναφέρει πάντως πως παρά τις διοικητικές αλλαγές τα φάρμακά της συνεχίσουν κανονικά να κυκλοφορούν στην αγορά και δεν θα επηρεαστεί κανένας ασθενής.
 



Όπως επισημαίνει: «Στόχος παραμένει η εξυπηρέτηση της ελληνικής αγοράς μέσα από τη διασφάλιση ενός σταθερού και βιώσιμου επιχειρηματικού μοντέλου ανάπτυξης.

Η Teva θα συνεχίσει να στηρίζει την επιστημονική ιατρική κοινότητα και θα παραμείνει βαθιά αφοσιωμένη στους ασθενείς διατηρώντας τη διάθεση όλων των προϊόντων της που κυκλοφορούν σήμερα στην ελληνική αγορά.

Η Teva θα διασφαλίσει την παροχή των φαρμάκων της στην ελληνική αγορά και προς όλους τους ασθενείς, οι οποίοι συνεχίζουν να είναι κορυφαία προτεραιότητα για την εταιρεία και βρίσκονται στο επίκεντρο της προσοχής της.

Για εμάς στην Teva, η ευημερία του ασθενή είναι η πρώτη μας προτεραιότητα και πιστεύουμε ότι οι ασθενείς καθώς και η ιατρική κοινότητα θα συνεχίσουν να αναγνωρίζουν τα υψηλά επαγγελματικά μας πρότυπα και την προστιθέμενη αξία που προσφέρουμε στην ελληνική αγορά».

Ωστόσο φαίνεται πως η εταιρεία περιορίζει το προσωπικό της καθώς όπως ανακοίνωσε: «Με βάση τις εξελίξεις, ο κ. Κωνσταντίνος Φιτσώρος, μέχρι σήμερα Γενικός Διευθυντής της εταιρείας, αποφάσισε να αποχωρήσει.

Ο κ. Φιτσώρος ήταν ένα πολύτιμο μέλος της Τeva, θα θέλαμε να τον ευχαριστήσουμε για την αφοσίωσή του και τη συνεισφορά του κατά τη διάρκεια της θητείας του στην εταιρεία, και να του ευχηθούμε κάθε επιτυχία στα μελλοντικά του σχέδια. Ο κ. Χρήστος Κολοκοτρώνης θα είναι ο Γενικός Διευθυντής, διατηρώντας παράλληλα την τρέχουσα θέση του ως Οικονομικός Διευθυντής».

πηγή: healthreport.gr