Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2015

Άνοιξε η διαδικτυακή πύλη ALUMNI για τους αποφοίτους του ΕΚΠΑ

Το Πανεπιστήμιο Αθηνών καλωσορίζει τους διαδικτυακούς επισκέπτες του στο νέο επίσημο ιστότοπό του που απευθύνεται σε όλους τους αποφοίτους που πέρασαν από αυτό.


Ο σχεδιασμός της πύλης επιτρέπει στους επισκέπτες του να πλοηγηθούν γρήγορα και εύκολα σε κάθε δίκτυο αποφοίτων και να ενημερωθούν για τα νέα του αντίστοιχου τμήματος.




Ένα κοινωνικό δίκτυο αποφοίτων είναι διαθέσιμο και μπορείτε να συνδεθείτε με παλιούς συμφοιτητές σας, να επικοινωνήσετε μεταξύ σας και να ενημερωθείτε σχετικά με αυτούς. 
Κάθε δίκτυο αποφοίτων διαθέτει ένα δημόσιο και ένα κλειστό χώρο. Για να αποκτήσετε πρόσβαση στον κλειστό χώρο του κάθε δικτύου και να επωφεληθείτε από τις λειτουργίες που προσφέρει θα πρέπει να κάνετε αίτηση εγγραφής στο αντίστοιχο δίκτυο. Όταν η αίτησή σας εγκριθεί θα ενημερωθείτε μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος. 


Η εγγραφή στην πύλη αποφοίτων Alumni του πανεπιστημίου Αθηνών είναι πολύ εύκολη.
Επιλέγετε τα δίκτυα αποφοίτων που επιθυμείτε να εγγραφείτε και αφού συνδεθείτε εύκολα με κάποιον λογαριασμό σας στα δημοφιλή κοινωνικά δίκτυα στη συνέχεια αιτείστε εγγραφή σε συγκεκριμένο δίκτυο αποφοίτων δίνοντας επιπλέον στοιχεία.


Τα στοιχεία που σας ζητώνται διαφέρουν απο δίκτυο σε δίκτυο και για το λόγο αυτό απαιτείται να κάνετε ξεχωριστή αίτηση για κάθε δίκτυο που σας ενδιαφέρει.