Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2016

Κοπή Πρωτοχρονιάτικης πίτας της Ε.Φ.Ε

Την ετήσια εκδήλωση για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας πραγματοποιεί η Ελληνική Φαρμακευτική Εταιρία (Ε.Φ.Ε) την Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2016. 
 
Στο πλαίσιο της φετινής εκδήλωσης, το ΔΣ της Ε.Φ.Ε αποφάσισε ομόφωνα την ανακήρυξη του κ. Νίκου Κουτσιανά, αντιπροέδρου, και ιδρυτή της εταιρίας APIVITA A.E, και μέλους της Ε.Φ.Ε, σε επίτιμο εταίρο της Ελληνικής Φαρμακευτικής Εταιρείας (Ε.Φ.Ε), αναγνωρίζοντας ταυτόχρονα την προσφορά του στον τομέα της κοσμητολογίας και στο εγχώριο επιχειρείν, καθώς και τη συμβολή της εταιρείας του στην ελληνική οικονομία.
  


Παράλληλα, θα γίνει από την Ε.Φ.Ε, όπως κάθε χρόνο, η απονομή του αριστείου στην εφαρμοσμένη Φαρμακευτική Τεχνολογία με υποτροφία «ΚΛΕΩΝ ΤΣΕΤΗΣ» σε υποψήφιο Διδάκτορα του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, την οποία χρηματοδοτεί η φαρμακευτική εταιρεία UNI-PHARMA.
 
Η εκδήλωση θα λάβει χώρα στις 20:00 μ.μ., στον χώρο του «Black Duck Garden», στον κήπο του Μουσείου της Πόλεως των Αθηνών, στην οδό Ιωάννου Παπαρηγοπούλου 5 - 7, στην Πλατεία Κλαυθμώνος στο κέντρο της Αθήνας.