Δευτέρα, 19 Σεπτεμβρίου 2016

Ποιος είναι ο Δ. Σουλτογιάννης, ένας εκ των δυο δημοσιογράφων που συνελήφθησαν στη Νέα Υόρκη για πλαστογραφία

ΑΠΟΠΕΜΠΦΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΑΘΜΟ STAR

Διαβάστε παρακάτω για το ποια είναι η σχέση του με τα φαρμακεία

Όπως έγινε χθες γνωστό από τα ΜΜΕ, μεταμφιεσμένοι με περούκες, γυαλιά ηλίου και καπέλα πήγαν δύο Έλληνες δημοσιογράφοι να το παίξουν «ρεπόρτερς ερευνητές» στη Νέα Υόρκη και βρέθηκαν να τους την πέφτουν από παντού ασφαλίτες που τους νόμισαν για τρομοκράτες.

Ήθελαν να καταγράψουν με κάμερα τον Νίκο Παππά μέσα στο ξενοδοχείο που διαμένει στην αμερικανική μεγαλούπολη.

Δεν είχαν όμως την τύχη με το μέρος τους.

Άνδρες της ελληνικής Ασφάλειας αντιλήφθηκαν....


.... δύο άνδρες με ύποπτη συμπεριφορά, ειδοποίησαν τους Αμερικανούς αστυνομικούς και αμέσως τους συνέλαβαν.

Ακολούθησαν κωμικοτραγικά σκηνικά, με τους δύο Έλληνες δημοσιογράφους να παρακαλάνε να τους αφήσουν, ενώ το περιστατικό θεωρήθηκε σοβαρότατο τόσο από την ελληνική όσο και από την αμερικανική Ασφάλεια, αφού μην γνωρίζοντας αρχικά με ποιους είχαν να κάνουν φοβήθηκαν μέχρι και για τρομοκρατικό χτύπημα.

Οι Έλληνες δημοσιογράφοι Θάνος Δημάδης και ο Δημήτρης Σουλτογιάννης μεταμφιέστηκαν με περούκες και γυαλιά ηλίου, φόρεσαν και καπέλα (πόσες ταινίες άραγε βλέπουν αυτά τα παιδιά) και μπήκαν στο ξενοδοχείο που μένει η ελληνική κυβερνητική αποστολή για να τραβήξουν πλάνα τον Νίκο Παππά.

Ο Θάνος Δημάδης φορούσε καστανή περούκα, ο Δημήτρης Σουλτογιάννης μαύρη. Κανείς τους δεν είχε επιλέξει ξανθιά.

Υπενθυμίζεται ότι οι δύο δημοσιογράφοι παρακολούθησαν τον υπουργό Επικρατείας Νίκο Παππά και μάλιστα πλαστογράφησαν την υπογραφή του συνεργάτη του, Γιώργου Χριστοφορίδη, χρεώνοντας στο δωμάτιό του κάποια ροφήματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας TRIBUNE, οι δύο δημοσιογράφοι έκαναν δοκιμές προκειμένου να διαπιστώσουν εάν μπορούν να χρεώσουν εν συνεχεία διόλου ευκαταφρόνητο ποσό για να παραγγείλουν χαβιάρι.

Ποιος είναι όμως ο Δημήτρης Σουλτογιάννης;

Είναι λοιπόν ο γιος του Γεωργίου Σουλτογιάννη, φαρμακοποιού-χημικού της Θεσσαλονίκης ο οποίος είναι ιδρυτής της εταιρείας παραφαρμακευτικών προϊόντων Φαρμακοσμέτικ-Διαφάρμ. Ο Δημήτρης σπουδάζει στη Νέα Υόρκη και ταυτόχρονα είναι ανταποκριτής του STAR στο άλλο άκρο του Ατλαντικού...

Ο ίδιος πάντως ο Δημήτρης Σουλτογιάννης διαψεύδει την είδηση σύλληψής του ισχυριζόμεν ος στον τηλεοπτικό σταθμό STAR ότι απλά έκανε την δημοσιογραφική του δουλειά...

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Ο τηλεοπτικός σταθμός Star ωστόσο διέκοψε τη συνεργασία του με τον ανταποκριτή του στις ΗΠΑ. (διαβάστε εδώ)


Farmakopoioi  με στοιχεία από tribune.gr και ΑΜΕ-ΜΠΕ