Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2012

Κ.Λουράντος: "Πάντα φταίνε οι άλλοι!!"

Από αρκετά μέρη της Ελλάδος αλλά κυρίως από την Αττική, δέχομαι τηλεφωνήματα που καταγγέλουν ότι οι .... διπλανοί τους την Δευτέρα και την Τρίτη θα ανοίξουν, και δεν προτίθενται να ακολουθήσουν την Πανελλαδική κινητοποίηση.... Ετσι ... αναγκαστικά θα ανοίξουν και εκείνοι!!! Οχι ότι δεν υπάρχει πρόβλημα στην Αττική, ειδικά με τους "διευρυμένους", αλλά αυτοί ειναι 120
 και εμείς 3500!

Δεν γνωρίζω αν πράγματι υπάρχουν κάποιοι συνάδελφοι που δεν έχουν σήμερα πρόβλημα με τον ΕΟΠΥΥ ή δεν αντιλαμβάνονται ότι η κατάργηση των συλλογικών οργάνων, σύμφωνα με το έγγραφο Λυκουρέτζου, οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια στην καταστροφή τους και στην άλωσή τους από αυτούς που σήμερα υπηρετούν, αλλά αισθάνομαι ότι ο .... φιλοτομαρισμός ζει και βασιλεύει!!!







Εχετε την εντύπωση «συνάδελφοι» ότι ο αγώνας των «άλλων» θα σας σώσει!!! Εχετε την εντύπωση ότι το «κακό» δεν πρόκειται ποτέ να σας αγγίξει αφού είστε άτρωτοι!!!! Εχετε την εντύπωση ότι η «ασθένεια είναι πάντα για τους άλλους και εσείς απλά μπορείτε να παρακολουθείτε. Με διάφορα τεχνάσματα προσπαθείτε να ρίξετε στους άλλους το φταίξιμο για την όποια καταστροφή, γιατί όπως είπαμε εσείς απλά .... παρακολουθείτε και κρίνετε όπως πάντα εκ του ασφαλούς!!!

Είστε υποκριτές και ασυνείδητοι που το μόνο που σας ενδιαφέρει είναι το πρόσκαιρο κέρδος . Εαν μάλιστα « πεθάνει» και ο «διπλανός», ακόμα καλύτερα! Ομως δεν μπορείτε να αντιληφθείτε ότι όταν τα συλλογικά όργανα πάψουν να υπάρχουν, θα πάψετε να υπάρχετε και εσείς!!! Θα σας καταπιούν ΑΜΑΣΗΤΟΥΣ !!! Μόνοι απέναντι στο αδηφάγο και αφερέγγυο κράτος θα είστε ευκολότατη λεία. Εχετε διαβάσει την «ατομική» σύμβαση; Εχετε καταλάβει ότι η υπογραφή της σημαίνει αυτομάτως πλήρη εξόντωσή σας; Πηγαίνετε λοιπόν να την υπογράψετε .... και μην κρύβεστε πίσω από τους απεργοσπαστικούς μηχανισμούς του ΕΟΠΥΥ (τον οποίο υπηρετείτε εις βάρος των συναδέλφων σας) καταθέτοντας τις συνταγές της απεργοσπασίας, σας παρακάμπτοντας τον Σύλλογο!!!

Αλλά είπαμε .... αφού θα αγωνιστούν οι άλλοι, γιατί να αγωνισθείτε ασείς; Σίγουρα κέρδη .... και χωρίς κόπο!!! Σας ξαναλέω λοιπόν: ΠΡΟΣΚΑΙΡΟ ΚΕΡΔΟΣ, ΜΗΔΕΝ ΚΕΡΔΟΣ!!!

Για τελευταία φορά σας καλώ με όση δύναμη ακόμα διαθέτω, να αγωνισθείτε μαζί μας απένατι σε αυτούς που αν σήμερα νομίζετε ότι δεν σας βλάπτουν, αύριο θα βλαστημάτε την ώρα και την στιγμή που τους εμπιστευτήκατε .... Αλλά τότε θα είναι αργά... Τίποτα δεν χαρίζεται αλλά κατακτείται. ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ και όχι από μερικούς....

Και κάτι τελευταίο. Αν αποτύχουμε προφανώς θα φταίει ο ... σύλλογος γιατί πάντα κάποιος πρέπει να φταίει , δηλαδή ο άλλος , ίσως και ο .....Χατζηπετρής !!!! Αλλά ποτέ ΕΣΕΙΣ.....!!!!!