Πέμπτη 10 Ιουλίου 2014

Επιστολή Ηλία Γιαννόγλου: «Κύριε Θεοδοσιάδη καλό ταξίδι για το καλό του κλάδου και της χώρας!»

«O Eλληνικος λαος ειναι υπομονετικος αλλα οταν ερθει η ωρα διωχνει απο πανω του τα υποζυγια». Ετσι κλεινει την ανοιχτη του επιστολη στον Καρονε ο προεδρος του ΦΣΘ Θεοδοσιαδης. Συμφωνα με τα λεξικα υποζυγιο ειναι το ζωο που χρησιμοποιειται για μεταφορα. Γι' αυτο και πρωτο συνθετικο η προθεση υπο που σημαινει απο κατω. Προφανως ο Θεοδοσιαδης εκ παραδρομης το εγραψε.

Ηθελε να γραψει για αυτον που ειναι απο πανω. Αυτος που ειναι απο πανω σου και σε βιαζει, οπως εννοει το κειμενο, λεγεται ΕΠΙΒΗΤΟΡΑΣ. Απεναντι στον επιβητορα λοιπον δεν εισαι...



... υπομονετικος, παρα μονον αν σου αρεσει ο βιασμος (ισως παραγλωσσια δηλ. γλωσσα λανθανουσα και αφορα την τεως ηγετικη ομαδα του ΠΦΣ και τις σχεσεις της με τους ντοπιους και ξενους βιαστες μας)... Αλλιως τον ξεφορτωνεσαι ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ!!!

Αντιπαρερχομαι το γεγονος της αποστολης της επιστολης στο μεγαλο αφεντικο, το οποιο με αυτο τον τροπο νομιμοποιειται να χαραζει υγειονομικη πολιτικη και οχι στους εγχωριους υφισταμενους του, κατ ονομα μονο, υπουργους σ αυτη την χωρα.
Αν, βεβαια, η μεγαλη σου αγωνια (κατα δηλωση σου) δεν ειναι η διαλυση της φαρμ.περιθαλψης, η εξοντωση του φαρμακοποιου και το κλεισιμο του ελληνικου φαρμακειου αλλα το να μη γινει πρωθυπουργος ο Τσιπρας, τοτε και ο επιβητορας σου θα σου μοιαζει με μουλαρι που μαζι του ταξιδευετε στα πελαγη του πληρους ξεπουληματος των παντων. Καλο ταξιδι λοιπον μα χωρις επιστροφη.. Για το καλο του κλαδου και της χωρας...


ΗΛΙΑΣ ΓΙΑΝΝΟΓΛΟΥ
Γ.Γ.Φ.Σ.Α.