Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2022

“ΥΠΕΡΤΑΣΗ….Ο ΣΙΩΠΗΛΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ. Εμπιστεύσου τον φαρμακοποιό σου”: Μια συνεργασία του ΠΦΣ με το Παν. Λευκωσίας, τον Παγκύπριο Φαρμ. Σύλλογο και το Α.Π.Θ.

Στο πλαίσιο της συνεργασίας με Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα και φαρμακευτικούς συλλόγους της Ελλάδας και του εξωτερικού,  με στόχο την προβολή και την ανάδειξη των υπηρεσιών συμβουλευτικής που παρέχονται καθημερινά από τους φαρμακοποιούς της κοινότητας, ο Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος (ΠΦΣ) συμμετείχε στην εκτύπωση και προβολή ενημερωτικής αφίσας για την υπέρταση με τίτλο  «ΥΠΕΡΤΑΣΗ….Ο ΣΙΩΠΗΛΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ. Εμπιστεύσου τον φαρμακοποιό σου».

Η συγκεκριμένη δράση υλοποιήθηκε με πρωτοβουλία και χρηματοδότηση του Πανεπιστημίου Λευκωσίας, σε συνεργασία με τον ΠΦΣ, τον Παγκύπριο Φαρμακευτικό Σύλλογο και το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο  Θεσσαλονίκης.

Οι αφίσες αυτές, που περιέχουν συμβουλές για την υπέρταση βάσει των κατευθυντήριων οδηγιών της Ευρωπαϊκής Καρδιολογικής   Εταιρείας, θα αναρτηθούν στις προθήκες των φαρμακείων όλης της χώρας με στόχο τη διαρκή ενημέρωση των πολιτών για θέματα υγείας.

  

 

Εκ του ΠΦΣ

Αφίσα «ΥΠΕΡΤΑΣΗ….Ο ΣΙΩΠΗΛΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ. Εμπιστεύσου τον φαρμακοποιό σου»