Πέμπτη 9 Αυγούστου 2012

Μήνυμα συναδέλφου από Εύβοια προς ασφαλισμένους ΕΟΠΥΥ

Λάβαμε και δημοσιεύουμε το παρακάτω μήνυμα συναδέλφου από την Εύβοια, περιοχή στην οποία ο τοπικός φαρμακευτικός σύλλογος αποφάσισε από την Παρασκευή 10/8 αναστολή της επί πιστώσει χορήγησης φαρμάκων στους ασφαλισμένους του ΕΟΠΥΥ. 
Πρόκειται για ειλικρινές μήνυμα συναδέλφου που αγωνιά για το μέλλον το δικό του, των παιδιών του αλλά και της ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης του ελληνικού λαού. Το μήνυμα είναι το εξής:
«Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από όλους τους πελάτες και φίλους μου, αφού από αύριο Παρασκευή αρχίζει η αναστολή της χορήγησης φαρμάκων στον ΕΟΠΥΥ στο νομό της Εύβοιας. Προχωράμε σε αυτή την κίνηση, ως μέσο αυτοπροστασίας για την δουλειά μας, τους κόπους μας, το μέλλον το δικό μας και των παιδιών μας. Δυστυχώς η κατάσταση πλέον είναι ανεξέλεγκτη. Ο ΕΟΠΥΥ παρόλο που παίρνει τις εισφορές από εσάς, δε τις αποδίδει σε φαρμακεία, ιατρεία, διαγνωστικά κέντρα, προκαλώντας μια αποπνικτική κατάσταση για όλους μας. Καταλαβαίνετε ότι το πρόβλημα σας δεν είμαστε εμείς. Εμείς θα παλεύουμε κάθε στιγμή για την εξασφάλιση των φαρμάκων σας, για μια καλύτερη υγεία, κοινή για όλο τον κόσμο. Ευχαριστώ για την κατανόηση σας.»