Τρίτη 28 Αυγούστου 2012

MEGA, ANT1 για φαρμακεία 28/08/2012 (videos)

Το μόνο που καταφέρνουν ορισμένοι να πετύχουν λασπολογώντας εις βάρος μας και του δίκαιου αγώνα μας για καταβολή των δεδουλευμένων μας είναι να μας συσπειρώνουν ακόμα περισσότερο. Συνάδελφοι φαρμακοποιοί που είχαν ενδοιασμούς για την επερχόμενη κινητοποίηση πλέον είναι οι πιο ένθερμοι υποστηρικτές της αναστολής της πίστωσης.

Δε μπορεί να μας οφείλονται τόσα χρήματα, να θεωρούμαστε ούτε λίγο ούτε πολύ ευεργέτες της ελληνικής πολιτείας αφού δίνουμε φάρμακα από τον Μάιο χωρίς να πληρωνόμαστε και να μας λένε και εκβιαστες. Ποιοι, οι ίδιοι που μας εκβιάζουν και μας απειλούν ότι θα πληρώνουν μόνο τα... «καλά» παιδιά που δε κάνουν κινητοποιήσεις.




Δε μπορεί να έχουμε υπογράψει από τον Ιανουάριο εκβιαστική υπεύθυνη δήλωση για κούρεμα των οφειλομένων του 2011 κατά 3,5%, και να μην έχουμε πληρωθεί ακόμα παρόλο που μιλάμε για ΝΟΜΟ που ψηφίστηκε από το Ελληνικό Κοινοβούλιο.

Δε μπορεί να πληρώνουμε φόρους για εισοδήματα που ΔΕΝ έχουμε εισπράξει. Δε μπορεί να βγαίνει ο κάθε δημοσιογράφος και να μιλάει για μικτό ετήσιο κέρδος 10.100 φαρμακείων τη στιγμή που τα περισσότερα από αυτά καταλήγουν και πάλι στα δημόσια ταμεία μέσω της πολύ υψηλής φορολόγησης. Δε μπορεί να μιλάμε εν γένει για κέρδος αν δεν έχουμε αποπληρωμή.

Δείτε τα βίντεο από τα αποψινά δελτία των MEGA, ANT1: