Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2013

Επιστολή προέδρου ΦΣ Ηρακλείου προς δημοσιογράφο Γ. Παπαδάκη


                                                                                                     Ηράκλειο, 22/02/2013                                                                      

            Προς
Τον κ. Παπαδάκη Γ.


Αγαπητέ κ. Παπαδάκη,

          παρακολουθώντας τη συνέντευξη του υπουργού κ. Λυκουρέντζου στην εκπομπή σας, μου δημιουργήθηκαν δύο αντιφατικά συναισθήματα, αυτά του θυμού και της χαράς.

Του θυμού για όλα αυτά που λένε οι εκάστοτε κυβερνήσεις για να δικαιολογήσουν τις...



... όποιες καταστάσεις  αυτοί οι ίδιοι έχουν δημιουργήσει και που για να τις διαχειριστούν πλέον, αναγκάζονται να λένε τη μισή αλήθεια, όλοι όμως γνωρίζουμε ότι η μισή αλήθεια  είναι χειρότερη από το ψέμα και αυτός είναι και ο λόγος του συναισθήματος της χαράς που ένιωσα, γιατί όποτε οι κυβερνήσεις κατηγορούν ένα κλάδο χωρίς στοιχεία, είναι τότε που δεν μπορούν  να αντιμετωπίσουν τα θεσμικά και καταστατικά προβλήματα του κλάδου αυτού, οπότε καταφεύγουμε στο να διαβάλουμε το συγκεκριμένο κλάδο και κάποιοι από αυτούς που θα το ακούσουν  ίσως και να το πιστέψουν. Όμως πλέον ο κόσμος τους έχει καταλάβει, οπότε πολύ λίγοι είναι αυτοί που τους πιστεύουν

Κύριε Παπαδάκη,

            είμαι στη διάθεση σας καθώς και οιανδήποτε μέλος του Πανελληνίου Φαρμακευτικού Συλλόγου, να βγούμε στην εκπομπή σας σε αντιπαράθεση με το κύριο υπουργό για να συζητήσουμε το θέμα και να καταλάβει ο Ελληνικός λαός, ποιος έχει δίκιο στο συγκεκριμένο θέμα και ποιος έχει άδικο.


Υ.Γ. Σας επισυνάπτω τις θέσεις του Φαρμακευτικού Συλλόγου Ηρακλείου σχετικά με το θέμα των ελλείψεων.

Ο Πρόεδρος του Φ.Σ.Η.                                                         

Τσικανδηλάκης Γιάννης