Τετάρτη 12 Ιουνίου 2013

Οι Συνιστολόγοι Farmakopoioi συμπαραστέκονται και λένε βροντερό ΟΧΙ στην φίμωση της ΕΡΤ

Κάθε Έλληνας έχει νιώσει στο πετσί του τι θα πει μνημόνιο.Έχει νιώσει την αδικία. Όλοι έχουν δει τα εισοδήματά τους να γίνονται σκόνη τα τελευταία 3 χρόνια. Δημόσιοι υπάλληλοι, ιδιωτικοί υπάλληλοι, συνταξιούχοι. ΟΙ ΠΑΝΤΕΣ. Το ίδιο και εμείς οι φαρμακοποιοί. Ήμασταν από τους πρώτους που τονίζαμε στην κοινωνία ότι το μνημόνιο είναι ΑΔΙΚΟ και θα έφερνε το απόλυτο χάος στην υγεία. Όπως και έγινε. Δεν υπάρχει κοινωνική ασφάλιση!

Έλληνα πάρτο χαμπάρι, δεν είσαι ασφαλισμένος σε αυτό που...


... ονόμασαν "ΕΟΠΥΥ" παρά μόνο στο... φιλότιμο του γιατρού σου, του φαρμακοποιού σου! Ο φαρμακοποιός σου πληρώνει ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ τα φαρμακα σου το τελευταιο 5μηνο. Το σύστημα έχει καταρρεύσει, η χώρα ολόκληρη έχει καταρρεύσει.

Εσείς τα ΜΜΕ, σιγοντάρατε την κυβέρνηση και τις μνημονιακές πολιτικές. Και εσείς στην ΕΡΤ τα ίδια. Μας βγάλατε ελάχιστες φορές στον τηλεοπτικό αέρα, και όποτε το κάνατε, μας κατηγορούσατε. «Τα πηγάδια» λέγατε. Οι εξαγωγές, οι ελλείψεις. Για όλα φταίγαμε εμείς.. Εμείς και κάθε κοινωνική ομάδα που αντιδρούσε.

ΤΩΡΑ βλέπετε πλέον τη φωτιά να πιάνει και στο σπίτι σας. ΕΜΕΙΣ ομως ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ. Είμαστε ενάντια στις μνημονιακές πολιτικές που επιβάλλουν οι ξένοι κατακτητές.

Είμαστε ΥΠΕΡ της ελεύθερης φωνής που τόσο πολύ όμως μας έλειψε τα τελευταία δυο χρόνια.

Είμαστε ΔΙΠΛΑ στους εργαζομένους της ΕΡΤ.

Λέμε ΟΧΙ στο κλείσιμο της ΕΡΤ.

Λέμε ΟΧΙ στις απολύσεις υπαλλήλων.

Λέμε ΟΧΙ στη φίμωση της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης.

Λέμε ΟΧΙ στο μνημόνιο και στις πολιτικές εξόντωσης του Έλληνα πολίτη.

Συνέλληνες ενωθείτε. Ήρθε η ώρα να παλέψουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ. Είμαστε όλοι στην ίδια μοίρα, όλοι βράζουμε στο ίδιο καζάνι. Αλλος λιγότερο άλλος περισσότερο. Ο εχθρός είναι κοινός: Ο ΞΕΝΟΣ ΚΑΤΑΚΤΗΤΗΣ.

«Όταν ήρθαν να πάρουν τους τσιγγάνους δεν αντέδρασα.
Δεν ήμουν τσιγγάνος.
Όταν ήρθαν να πάρουν τους κομμουνιστές δεν αντέδρασα.
Δεν ήμουν κομμουνιστής.
Όταν ήρθαν να πάρουν τους εβραίους δεν αντέδρασα.
Δεν ήμουν εβραίος.
Όταν ήρθαν να πάρουν εμένα δεν είχε απομείνει κανείς για να αντιδράσει».

(Πάστορας Martin Niemöller")




Συνιστολόγοι Farmakopoioi