Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2013

Όταν οι Σύλλογοι δραστηριοποιούνται

Ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Κιλκίς, ανταποκρινόμενος στην πρόσκληση του Εμποροβιομηχανικού Επιμελητηρίου Κιλκίς, συμμετείχε στο φεστιβάλ «ΚΕΡΝΑΜΕ ΕΛΛΑΔΑ» με περίπτερο του Φ.Σ. Κιλκίς και με θέμα το πώς μεταφράζονται τα προϊόντα του πρωτογενή τομέα στον χώρο του φαρμακείου



Ήταν μια πρωτοβουλία που έδωσε την δυνατότητα στον σύλλογο, να αναδείξει στην τοπική κοινωνία, ότι το φαρμακείο ως χώρος πρωτοβάθμιων υπηρεσιών υγείας και ομορφιάς, είναι σε θέση να διευρύνει την γκάμα των προϊόντων του συνδέοντας τον πρωτογενή τομέα με την θεραπευτική και καλλυντική αξία αυτών των προϊόντων.
Το ενδιαφέρον του κοινού ήταν μεγάλο, μοιράστηκαν πολλά δείγματα ελληνικών εταιρειών, που δραστηριοποιούνται στον χώρο των συμπληρωμάτων διατροφής και των φυσικών καλλυντικών και προσφέρθηκαν διάφοροι φυσικοί χυμοί με αξιόλογη θεραπευτική αξία.



Η επιτυχία οφείλεται στην συμμετοχή των νέων, κυρίως, συναδέλφων που σήκωσαν το βάρος της συμμετοχής.


Προσπαθήσαμε να αποδείξουμε ότι μέσα σε αυτήν την σκληρή πραγματικότητα, που ζει και βιώνει το ελληνικό φαρμακείο με την αφαίμαξη ύλης προς τα super market, εμείς είμαστε σε θέση να διευρύνουμε τους ορίζοντές μας και να αναδείξουμε τον αναντικατάστατο ρόλο του φαρμακοποιού στο χώρο της υγείας.