Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2013

ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ-ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ (επιστολή συναδέλφου)

Το ελληνικό φαρμακείο αργοπεθαίνει και ξεψυχάει μέρα με τη μέρα. Θα συγκινηθεί επιτέλους κάποιος πεφωτισμένος συνδικαλιστής? Από την ελληνική πολιτεία δεν πρέπει να περιμένουμε τίποτα απολύτως, έχουν αποκαλυφθεί πλέον οι πραγματικές προθέσεις τους. Θέλουν να κλείσουν τα μισά φαρμακεία, ας το καταλάβουμε επιτέλους όλοι!

 Μας έχουν ρίξει σε μια αρένα μαζί με τους γιατρούς, τα διαγνωστικά κέντρα, τις κλινικές και τα δημόσια νοσοκομεία, να παλεύουμε και να αλληλοσπαρασόμαστε για το ποιός θα αρπάξει το πρώτο κόκκαλο, που θα πετάξει ο ΕΟΠΥΥ. Έλεος πια! Πόσες ακόμη συνταγές-ακάλυπτες επιταγές να δεχτούμε? Πόσο χρέος ακόμη να μαζέψουμε? Επιτέλους, αναστολή εκτέλεσης συνταγών τώρα!




 Τι σας ενδιαφέρει κύριοι πραγματικά πιο πολύ? Η επιβίωση των φαρμακείων ή το πολιτικό κόστος της κυβέρνησης? Με τον τρόπο που κάνετε κάθε φορά την αναστολή, μας οδηγείτε ένα βήμα πιο κοντά στο λουκέτο. Ο κόσμος νομίζει ότι εμείς είμαστε οι μόνοι που πληρωθήκαμε, αυτό εισπράττω κάθε μέρα από τους πελάτες μου. Και φταίτε εσείς κύριοι γιαυτή την αγωνιστική αγρανάπαυση, στην οποία μας έχετε θέσει, αυτή την προθανάτια κατάσταση, που νεκρώνει και παραλύει όλες τις αισθήσεις!Να αποδεχτούμε το τέλος μας? Αυτό ζητάτε?