Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2013

Αναβάθμιση σε iOS 7 για iPhone 4S, iPhone 5, iPad, iPad mini

Σήμερα (στις 8μμκυκλοφορεί η νέα έκδοση iOS 7 για αναβάθμιση σε iPhone 4S, iPhone 5, iPad και iPad mini. Το iPhone 4 θα αναβαθμιστεί λίγο αργότερα. Πριν την αναβάθμιση χρειάζονται δύο απλά βήματα.
Σε κάθε νέα σημαντική έκδοση του iOS όπως αυτή του iOS 7 απαιτείται η εγκατάσταση νέου iTunes. Θα ενημερωθείτε για την εγκατάσταση της νέας έκδοσης του iTunes 11.1 που λογικά θα είναι διαθέσιμη για download κάποια στιγμή σήμερα, Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2013.



Μόλις γίνει η αναβάθμιση του iTunes 11 μένει ένα ακόμα βήμα για την εγκατάσταση του iOS 7 και αυτό είναι το backup. Κάντε backup πριν προχωρήσετε στην αναβάθμιση του αγαπημένου σας iPhone 4S, iPhone 5, iPad και iPad mini. Ακόμα και αν κάτι πάει στραβά θα μπορείτε να κάνετε Restore και να επαναφέρετε το iOS στην κατάσταση που ήταν πριν. Ανάλογα τις επιλογές το backup γίνεται στο iCloud ή στο PC/Mac. Δεν έχει σημασία, φροντίστε να έχετε σίγουρα ένα αντίγραφο backup με το νέο iTunes 11 πριν προχωρήσετε στην αναβάθμιση του iOS 7.
Τα υπόλοιπα θα γίνουν μόνα τους. Θα ειδοποιηθείτε για την νέα διαθέσιμη έκδοση του iOS 7 και η αναβάθμιση θα γίνει με μια κίνηση. Αμέσως μετά θα απολαύσετε όλα τα νέα χαρακτηριστικά του iOS 7, ειδικά αν αναβαθμίζετε το iPhone 5.