Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2015

Π.Σ. Φαρμακοποθηκαριων: Απάντηση στο άρθρο της κας Καραγιαννοπούλου για τις παράλληλες εξαγωγές

Αγαπητή κα Δέσποινα Καραγιαννοπούλου,
Με πολύ ενδιαφέρον διαβάσαμε το άρθρο σας στο site http://farmakopoioi.blogspot.gr και τίτλο: «60 φαρμακευτικά σκευάσματα φέρνουν κέρδη έως και 280% από τις παράλληλες εξαγωγές».
Από την ανάγνωση του άρθρου σας ​κατανοούμε ότι δεν πρέπει να έχετε καμία σχέση με τις παράλληλες εξαγωγές και το φάρμακο γενικότερα, αφού υιοθετήσατε αβίαστα ό,τι σας μετέφερε κάποιος επιτήδειος, που φρόντισε μάλιστα για την ανωνυμία του.

Έτσι εύκολα σας έπεισε να γράψετε διάφορες ανακρίβειες για τις παράλληλες εξαγωγές και σας εξέθεσε δημοσίως. Μετά από αυτό νομίζουμε ότι η αποκάλυψη του ονόματός του είναι λόγος τιμής για εσάς και παρακαλούμε να το κάνετε πάραυτα, αφού άλλωστε η προστασία της ανωνυμίας του παύει να ισχύει από την στιγμή που εμφανίστηκε με «πλαστή ταυτότητα», καθώς δεν είναι επιχειρηματίας του κλάδου, και σας μετέφερε εις γνώση του διάφορα ψεύδη ως αληθή, εξαπατώντας σας και εκθέτοντάς σας.
Εμείς σαν το αρμόδιο συνδικαλιστικό όργανο του Πανελλήνιου Συλλόγου Φαρμακαποθηκαρίων, που γνωρίζουμε το θέμα των παράλληλων εξαγωγών καλύτερα από τον καθένα, σας διαβεβαιώνουμε ότι ο άνθρωπος αυτός σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να είναι επιχειρηματίας και πολύ περισσότερο του κλάδου, όπως σας παρουσιάστηκε. Επιπλέον, τα ψεύδη που σας μετέφερε ήταν επιμελώς προετοιμασμένα, αφού είχαν αναμειχθεί τεχνηέντως με κοινές αλήθειες, ώστε η παραπλάνηση κάθε καλόπιστου να είναι πιο εύκολη.
Μετά από αυτά εμείς από εύλογο ενδιαφέρον να προστατέψουμε τον κλάδο μας από ψευδή δημοσιεύματα, αλλά και κάθε έντιμο δημοσιογράφο, που θέλει να ασχοληθεί με τα θέματα που αφορούν τον κλάδο μας, σας γράψουμε αυτήν την επιστολή και να σας ζητήσουμε τα παρακάτω : 1. Να αποκαλύψετε το όνομα του συγκεκριμένου «επιχειρηματία του κλάδου», 2. Να διασταυρώνετε τις πληροφορίες σας, όταν αναφέρεστε στον κλάδο μας και ιδιαίτερα όταν αυτές σας δίνονται ανώνυμα, 3. Εφόσον επιθυμείτε να ασχοληθείτε με θέματα του κλάδου μας, παρακαλούμε να απευθύνεστε στον Σύλλογό μας, για να έχετε σωστή και επώνυμη ενημέρωση.
Η Διεύθυνση του Συλλόγου είναι η κάτωθι οδός Βερανζέρου, αρ. 34, ΤΚ 104 32 στην Αθήνα, τηλέφωνο επικοινωνίας 210 5227519, Fax 210 5221762 και e-mail: papw-gr@otenet.gr.