Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2017

Έρχονται νέες μεγάλες αυξήσεις σε Depon/Ασπιρίνες και δεκάδες ακόμα ΜΗΣΥΦΑ!!!

Στην ιστοσελίδα του ΕΟΦ αναρτήθηκε προς διαβούλευση ο νέος τιμοκατάλογος με την ανατιμολόγηση των ΜΗΣΥΦΑ για τον μήνα Σεπτέμβριο. Πριν καλά-καλά στεγνώσει το μελάνι από την δημοσίευση του ΕΘΝΟΥΣ για τις ήδη αυξημένες τιμές σε ορισμένα ΜΗΣΥΦΑ, κατά το μήνα Αύγουστο, έρχεται νέα λίστα, αυτή τη φορά από τον επίσημο ΕΟΦ, σύμφωνα με την οποία ανακοινώνονται νέες τιμές οι οποίες είναι ιδιαίτερα αυξημένες σε πολύ κινήσιμους κωδικούς ΜΗΣΥΦΑ!!!!

Χαρακτηριστικά αναφέρουμε:


DEPON απλό: 0,95€ (από 0,75€ σήμερα, αύξηση 27%)
DEPON MAXIMUM: 2,22€ (από 1,64€ σήμερα, αύξηση 35%)
ASPIRIN απλή : 3,41€ (από 1,80€ σήμερα, αύξηση 89%)
LYSOPAINE καραμέλες: 4,00€ (από 3,19€ σήμερα, αύξηση 25%)

Ανατιμολόγηση ΜΗΣΥΦΑ _ Σεπτέμβριος 2017

Σε συνέχεια της από 10-07-2017 ανάρτησης του Τμήματος Τιμολόγησης για την ανατιμολόγηση των ΜΗΣΥΦΑ φαρμακευτικών προϊόντων, αναρτώνται σήμερα 29-09-2017 στην ιστοσελίδα του Οργανισμού, προς διαβούλευση, οι προτεινόμενες τιμές.

Παρακαλούνται όσοι ΚΑΚ επιθυμούν να διατυπώσουν παρατηρήσεις όπως συμπληρώσουν τον πίνακα που επισυνάπτεται και τον αποστείλουν ηλεκτρονικά στη διεύθυνση pricelist_newdrugs@eof.gr, με την ένδειξη «Παρατηρήσεις – Ανατιμολόγηση ΜΗΣΥΦΑ Σεπτέμβριος 2017» έως και την Δευτέρα 02-10-2017.
Όσοι ΚΑΚ δεν λάβουν εντός της ημέρας ενημέρωση στο ηλεκτρονικό τους ταχυδρομείο με τις νοσοκομειακές τιμές των ΜΗΣΥΦΑ προϊόντων τους, παρακαλούμε όπως αποστείλουν τα στοιχεία επικοινωνίας τους στην ηλεκτρονική διεύθυνση του Τμήματος Τιμολόγησης (pricelist_newdrugs@eof.gr), προκειμένου να τους αποσταλεί το σχετικό αρχείο.
Στα πλαίσια της παρούσας ανατιμολόγησης και της διαδικασίας δια ζώσης διαβούλευσης, όσοι ΚΑΚ επιθυμούν να διατυπώσουν παρατηρήσεις και να υποστηρίξουν τις θέσεις τους τεκμηριωμένα ή να καταθέσουν συμπληρωματικά στοιχεία, θα έχουν την δυνατότητα να προσέλθουν στο Τμήμα Τιμολόγησης στον 2ο όροφο, τις ημέρες Τρίτη 03-10-2017 και Τετάρτη 04-10-2017, σύμφωνα με το πρόγραμμα που επισυνάπτεται.
Οφείλουμε να σας ευχαριστήσουμε για την θετική συμβολή σας στην ανοιχτή διαβούλευση που πραγματοποιείται.

Για να κατεβάσετε το αρχείο σε μορφή excel πατήστε εδώ.
Για να κατεβάσετε το αρχείο σε μορφή pdf πατήστε εδώ.
Για να κατεβάσετε τον πίνακα υποβολής των παρατηρήσεων πατήστε εδώ.
Για να κατεβάσετε το πρόγραμμα διαβούλευσης πατήστε εδώ.

Τμήμα Τιμολόγησης
Δ/νση Διοικητικών Υπηρεσιών Ελέγχου Προϊόντων
Δείτε τις προτεινόμενες από τον ΕΟΦ αυξήσεις στον παρακάτω πίνακα: