Πέμπτη 31 Μαΐου 2018

Αγρίνιο: Επαγγελματική διάρρηξη σε φαρμακείο!

Χτύπημα» με μεγάλη λεία στο κέντρο της πόλης – Φωτογραφίες – ντοκουμέντο
Άνοιξαν μέχρι και το χρηματοκιβώτιο αφού πρώτα απενεργοποίησαν το καταγραφικό σύστημα και τον συναγερμό της επιχείρησης – Αφαίρεσαν ναρκωτικά χάπια μεγάλης αξίας
«Χτύπημα» διαρρηκτών με μεγάλη λεία σε φαρμακείο στο κέντρο του Αγρινίου, σημειώθηκε Κυριακή βράδυ προς ξημερώματα της περασμένης Δευτέρας! Για μία ακόμα φορά επιβεβαιώνονται τα ρεπορτάζτων τελευταίων ημερών από την «Σ» σύμφωνα με τα οποία η εγκληματικότητα στην περιοχή οργιάζει, με τους κακοποιούς να μην διστάζουν να δράσουν ακόμα και στα πλέον κεντρικά σημεία της πόλης. Σε οικίες και επιχειρήσεις που βρίσκονται σε σημεία που ποτέ δεν σου πήγαινε το μυαλό ότι μπορούν να μπουν στο στόχαστρο του εγκλήματος.


Ένα από αυτά λοιπόν είναι το σημερινό που φέρνει κατ’ αποκλειστικότητα στη δημοσιότητα η «Σ» με φωτογραφίες – ντοκουμέντο. Οι δράστες με τον τρόπο που εισέβαλαν στο φαρμακείο έδειξαν επαγγελματίες. Αρχικά έκοψαν και κατά συνέπεια απενεργοποίησαν τον μηχανισμό στο ρολό της επιχείρησης και εν συνεχεία κατευθύνθηκαν με γρήγορες κινήσεις στο καταγραφικό σύστημα του φαρμακείου απενεργοποιώντας και αυτό και προλαβαίνοντας τον συναγερμό πριν χτυπήσει.
Αυτόματα το έργο τους έγινε ευκολότερο καθώς έδρασαν ανενόχλητοι και χωρίς τον κίνδυνο να τους καταγράφει ο… μεγάλος αδελφός. Αφού έκαναν τους χώρους του φαρμακείου άνω κάτω, άνοιξαν το χρηματοκιβώτιο και αφαίρεσαν σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη, το χρηματικό ποσό των 430 ευρώ, ναρκωτικά χάπια αξίας 1500 ευρώ καθώς και συνταγές ναρκωτικών. Επίσης, άδειασαν από συρτάρια επιπλέον ναρκωτικά χάπια με τη συνολική ζημιά για τον ιδιοκτήτη να υπολογίζεται στις 5 με 6 χιλιάδες ευρώ!
Πρόκειται για ένα θρασύτατο χτύπημα στην καρδιά της πόλης του Αγρινίου που μαρτυρά αφενός ξεκάθαρα την ανάγκη ενίσχυσης της αστυνόμευσης και αφετέρου ότι η εγκληματικότητα καθημερινά κερδίζει έδαφος…
Οι έρευνες από την Ασφάλεια Αγρινίου, για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών βρίσκονται σε εξέλιξη.
Νίκος Αγγελόπουλος για την εφημερίδα «Συνείδηση»
sinidisi.gr