Τρίτη 12 Ιουνίου 2018

Ενημέρωση ΠΦΣ για πληρωμές ληξιπροθεσμων και αναλωσιμων


ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Α. ΛΗΞΙΠΡΟΘΕΣΜΑ 

Χθες αργά το απόγευμα  κατατέθηκαν στους λογαριασμούς των Φαρμακευτικών Συλλόγων και στους διανεμητικούς λογαριασμούς  τα ποσά που αφορούν στην εξόφληση των ληξιπρόθεσμων οφειλών της τρίτης πληρωμής για όσους συλλόγους έστειλαν  εγκαίρως τα παραστατικά που είχαν ζητηθεί. 

Για όσους συλλόγους δεν έστειλαν τα παραστατικά...







...παρά  την 2η  ενημέρωση που εστάλη από τον ΠΦΣ στις 4.5.2018 , ο ΕΟΠΥΥ θα αποφασίσει   πότε θα γίνει η επόμενη πληρωμή. 

Β. ΙΑΤΡΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ

Exει ξεκινήσει και θα ολοκληρωθεί εντός των ημερών η εξόφληση των οφειλών του Φεβρουαρίου και στο τέλος του μήνα θα έχει πραγματοποιηθεί η πληρωμή και του Μαρτίου, σύμφωνα με την δέσμευση του πρόεδρου του ΕΟΠΥΥ. 

Σε συνάντηση που είχε αντιπροσωπεία του ΠΦΣ με τον πρόεδρο κ. Μπερσίμη συζητήθηκε επισταμένως μεταξύ των άλλων θεμάτων   το πρόβλημα της καθυστέρησης της εξόφλησης των γνωματεύσεων των ιατροτεχνολογικών προϊόντων αλλά και το ζήτημα της καθυστέρησης από περιφερειακές ΠΕ.ΔΙ εκτός της διαδικασίας των υπολοίπων. Ο κ. Μπερσίμης  δεσμεύτηκε ότι θα λύσει το πρόβλημα που αφορά σε αυτές τις ΠΕ.ΔΙ.  και ότι με την πληρωμή του Μαρτίου θα τηρηθεί πλέον το χρονοδιάγραμμα πληρωμών εντός των συμβατικών υποχρεώσεων . 

Με  Τιμή 


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                    Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΘΕΟΔΟΣΙΑΔΗΣ                                   ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΖΗΚΑΣ

posted from Bloggeroid