Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2019

eΔΑΠΥ: ένα διαρκές ανέκδοτο που δεν γελάει πια κανείς!

Δεύτερη μέρα σήμερα που οι Φαρμακοποιοί σε όλη τη χώρα προσπαθούν αλλά δεν καταφέρνουν να εκτελέσουν γνωματεύσεις με αναλώσιμα!

Το σύστημα του eΔΑΠΥ πότε δεν ανοίγει καν, πότε κινείται με ρυθμούς χελώνας, πότε δεν δέχεται καν τα barcodes ακόμα κι αν έχεις την υπομονή να περιμένεις όση ώρα χρειαστεί. Κι όλα αυτά τις τελευταίες μέρες του μήνα που θα πρέπει να κλείσουμε και συνταγές!!!

Ως πού θα πάει αυτό το ανέκδοτο που ζούμε εδώ και τόσα χρόνια; Κάθε βήμα προς τα εμπρός συνοδεύεται κι από τακτικά βήματα πίσω λες και χορεύουμε βαλς! Εν έτει 2019 που η τεχνολογία έχει απογειωθεί, από όλη τη χώρα λαμβάνουμε από τους συναδέλφους μηνύματα απόγνωσης και οργής!


 

Και υπομονή έχουμε επιδείξει και συνδράμουμε όσο μπορούμε και αναγνωρίζουμε τις προσπάθειες των υπευθύνων και τις βελτιώσεις που επιφέρουν στο σύστημα! Κανείς δεν μπορεί να αρνηθεί την στήριξη που έχουμε προσφέρει στο θέμα αυτό!! Εδώ μπαίνει όμως ένα τεράστιο αλλά.

Είμαστε επαγγελματίες και προσπαθούμε να εξυπηρετήσουμε ασθενείς που πρέπει να πάρουν τα υλικά που δικαιούνται άμεσα! Κι εμείς δικαιούμαστε να μπορούμε να κάνουμε τη δουλειά μας επίσης άμεσα και εύκολα και αποδοτικά κι όχι να ταλαιπωρούμαστε από ένα σύστημα που αποδεδειγμένα βλέπουμε ότι μετά από τόσες βελτιώσεις το μόνο που έχει καταφέρει είναι να συνεχίζει να αποτελεί ένα κακό εργαλείο!!! 

ΥΓ: το ΑΡΙ πού είναι;;;;

Farmakopoioi