Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2020

Την Κυριακή 1/11 9:45 διεξάγεται το 𝟰ο Συνέδριο ΠΕΙΦΑΣΥΝ! Κλείσε την θέση σου και παρακολούθησέ το δωρεάν απ' όπου κι αν βρίσκεσαι!

𝟰ο Συνέδριο ΠΕΙΦΑΣΥΝ! Λίγες ώρες έμειναν! Κλείσε την θέση σου και παρακολούθησέ το απ' όπου κι αν βρίσκεσαι!

Εγγραφείτε δωρεάν ακολουθώντας το σύνδεσμο: https://bit.ly/35LCTB7
Σε περίπτωση που αντιμετωπίσετε δυσκολία κατά την εγγραφή σας στο συνέδριο του ΠΕΙΦΑΣΥΝ, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την κα Άρτεμις Γεωργαλά, T: 210 661777 (εσωτ. 121), E: ageorgala@boussias.com
#peifasyn


Σε μια εποχή που χαρακτηρίζεται από....


.... ρευστότητα και ανατροπές στο επιχειρείν που επιφερει η 4η βιομηχανική επανάσταση παγκοσμίως, το Συνέδριο του ΠΕΙΦΑΣΥΝ έρχεται να δώσει το στίγμα των προσεχών ετών γύρω από τη λειτουργία των Φαρμακείων και την εξέλιξή τους.

Κορυφαία στελέχη της κυβέρνησης, παγκόσμιοι experts της διεθνούς φαρμακευτικής κοινότητας και Έλληνες φαρμακοποιοί θα αναπτύξουν ψηφιακά τις ομιλίες τους για την εδραίωση και τη βιώσιμη ανάπτυξη του ελληνικού Φαρμακείου, μέσα σε ένα καινοτόμο διαδραστικό περιβάλλον στο οποίο βασικοί συντελεστές είναι οι ίδιοι οι φαρμακοποιοί και η ανάδειξη των αναγκών τους.

Ο μετασχηματισμός του ελληνικού φαρμακείου εξαιτίας των σύγχρονων αναγκών αλλά και των ψηφιακών μέσων που αναπτύσσονται και ενσωματώνονται παγκοσμίως στην Υγεία, σε συνδυασμό με τις αυξημένες υγειονομικές ανάγκες που απαιτεί η αντιμετώπιση της Covid-19, θα βρεθούν στο επίκεντρο του φετινού 4ου Συνεδρίου του Ομίλου.

Το Συνέδριο απευθύνεται σε φαρμακοποιούς, βοηθούς φαρμακοποιών, φοιτητές, στελέχη φαρμακευτικών επιχειρήσεων και θεσμικούς φορείς οι οποίοι εμπλέκονται στο χώρο της Υγείας.