Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2020

Η ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΑΝΑΠΝΕΥΣΤΙΚΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ?

 

                             


Το ρινικό φίλτρο Sinuset® είναι η τελευταίας γενιάς μάσκα της μύτης, με σημαντική συμβολή στην διατήρηση της αναπνευστικής ακεραιότητας & υγείας.


Η ΜΑΣΚΑ ΤΗΣ ΜΥΤΗΣ


Είναι το σημερινό ιατροτεχνολογικό επίτευγμα της επιστήμης της υγείας που στοχεύει στην θωράκιση του αναπνευστικού συστήματος, μέσω της  βελτίωσης της ποιότητας του εισπνεόμενου αέρα, προσφέροντας την απαραίτητη αυτοπεποίθηση που χρειαζόμαστε σε κάθε μας αναπνοή.


Η ικανότητα του επιστημονικά καταξιωμένου Sinuset® ρινικού φίλτρου να φιλτράρει παθογόνα, αλλεργιογόνα, χημικά μικροσωματίδια και σταγονίδια που αιωρούνται στην ατμόσφαιρα, τα οποία δεν είναι ορατά με γυμνό μάτι (PM10, PM5, PM2.5 , PM1 και μικρότερα ακόμα σε μέγεθος) μπορεί να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στην διατήρηση της υγείας του αναπνευστικού.ΤΟ 90% ΤΗΣ ΑΝΑΠΝΟΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΜΥΤΗ


Το Sinuset® είναι ένα μικρό, πρακτικό, άνετο, καθημερινής χρήσης ρινικό φίλτρο αέρα, που τοποθετείται με μια απλή κίνηση στα ρουθούνια, και μας επιτρέπει να αναπνέουμε με ασφάλεια, αποτρέποντας την είσοδο ιών, βακτηρίων, γύρης, σκόνης, ακάρεων, μικροβίων, αιθαλομίχλης, ρύπων μόλυνσης.

*Οι ιοί δεν υπάρχουν μόνοι τους, αλλά χρησιμοποιούν τα μικρο-σωματίδια και σταγονίδια για την μεταφορά τους σε μεγάλες αποστάσεις.

http://www.simaonlus.it/wpsima/wp-content/uploads/2020/03/COVID_19_position-paper_ENG.pdf


Η ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΕΡΑ ΠΟΥ ΑΝΑΠΝΕΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΥΠΟΘΕΣΗ.


Το πιο επιστημονικό και σύγχρονο αναπνευστικό προστατευτικό έργο που επιτελείται σήμερα διεθνώς, είναι από τους ιδιωτικούς & δημόσιους οργανισμούς/φορείς, κοινωφελή ιδρύματα κύρους και κοινωνικούς ευεργέτες, που στα πλαίσια της κοινωνικής ευθύνης & προσφοράς, φροντίζουν το ρινικό φίλτρο Sinuset® να είναι διαθέσιμο σε όλους τους πολίτες.


Το Sinuset® επιτρέπει στο χρήστη να Αναπνέει με Ασφάλεια μέσω του φιλτραρίσματος του εισπνεόμενου αέρα, ενώ ταυτόχρονα εξασφαλίζει την διακριτικότητα και άνεση καθ' όλη τη διάρκεια της μέρας, με φυσικό τρόπο. 


Είναι κατάλληλο για χρήση σε όλους τους κλειστούς χώρους όπως εκκλησίες, μουσεία, νοσοκομεία, ιδιωτικά ιατρεία, γυμναστήρια, μπαρ, εστιατόρια και προτείνεται και εξωτερικούς χώρους, ιδίως για όλους τους ανθρώπους που βρίσκονται αρκετή ώρα στον δρόμο (είτε αθλητές που γυμνάζονται) για την μείωση των εισπνεόμενων επιπέδων ρύπων, μολυσματικών, παθογόνων και αλλεργιογόνων ουσιών του αέρα.  ΑΝΑΠΝΕΥΣΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΒΑΡΕΑ & ΑΝΘΥΓΙΕΙΝΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ


Επιπροσθέτως, η χρήση του ρινικού φίλτρου επιβάλλεται σε όλους τους εργαζομένους βαρέων και ανθυγιεινών επαγγελμάτων όπου οι περιβαλλοντικές συνθήκες εργασίας τους, μπορεί να οδηγήσουν με μαθηματική ακρίβεια σε αναπνευστικές αλλοιώσεις & δυσλειτουργίες της μύτης & των πνευμόνων, όπως άσθμα, ΧΑΠ, αλλεργικό άσθμα, αλλεργική ρινίτιδα, ιδιοπαθής ρινίτιδα, ροχαλητό, χρόνια δυσλειτουργική αναπνοή (πχ. μπογιατζής, φούρναρης, καθαριστήριο, βιομηχανίες, εργοστάσια , αγρότες, εργάτες λατομείων-ορυχείων-μεταλλείων-ασβεστοποιείας-τσιμεντοβιομηχανίας, εργαζομένων οικοδομικών επιχειρήσεων - φορτοεκφορτώσεων ξηράς & θάλασσας, βυρσοδεψίας, υπηρεσιών υγιεινής, σφαγής και εκδοράς ζώων και πτηνών, βιομηχανίες χημικές - απορρυπαντικών - χημικών λιπασμάτων - γεωργικών φυτοφαρμάκων - παρασκευής φαρμάκων/καλλυντικών - παρασκευής οργανικών χρωμάτων/ βερνικιών/ μελανιών - υαλουργίας - παραγωγής σιδήρου/ χάλυβα/ μετάλλων)  ΑΝΑΠΝΕΩ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ. ΕΠΙΛΕΓΩ ΝΑ ΑΝΑΠΝΕΩ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΜΕ ΤΟ ΡΙΝΙΚΟ ΦΙΛΤΡΟ Sinuset®.


Το Sinuset® επιλέγουν επίσης επιφανείς επιχειρηματίες celebrities του χώρου της μόδας για την προστασία της αναπνοής τους όπως οι D squared στις καλοκαιρινές τους διακοπές.


Το Sinuset® κατέχει σημαντικά πλεονεκτήματα/χαρακτηριστικά:

- φιλτράρει τον εισπνεόμενο αέρα

- συμβάλλει στην θωράκιση του αναπνευστικού

- μειώνει το φόβο της επικοινωνίας μεταξύ των ανθρώπων

- είναι άνετη & ευχάριστη η πολύωρη χρήση του από παιδιά & ενήλικες 

- αναβαθμίζει την ποιότητα ζωής

- παρασκευάζεται στην Ιταλία κάτω από τα πιο αυστηρά στάνταρ παρασκευής (CE, ISO)Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το www.SinuSet.com.

Για εταιρικές παραγγελίες ή το πρόγραμμα κοινωνικής προσφοράς, επικοινωνείτε στο +30 6947 6670 63