Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2020

Νέες εγκαταστάσεις για τη ΣΥΝ.ΦΑ. ΚΕΡΚΥΡΑΣ Α.Ε. του ομίλου ΠΡΟ.ΣΥ.Φ.Α.Π.Ε.

Mετά τη λειτουργία νεών εγκαταστάσεων στα Ιωάννινα το 2015, ο όμιλος ΠΡΟ.ΣΥ.Φ.Α.Π.Ε. προχώρησε στο επόμενο μεγάλο έργο αναβάθμισης των υποδομών του, με νέες εγκαταστάσεις για τη θυγατρική του εταιρεία στην Κέρκυρα.
 

Οι νέες σύγχρονες εγκαταστάσεις 1.100 τ.μ., έχουν σχεδιασθεί και υλοποιηθεί βάσει των κανονισμών της Ε.Ε. και της εθνικής νομοθεσίας. Βρίσκονται σε κομβικό σημείο στην περιοχή, εκτός οικισμού, επί της Επαρχιακής Οδού Κέρκυρας - Πέλεκα.
 

 

Διαθέτουν μεγάλο εξωτερικό περίβολο, με άνετους και διακριτούς χώρους παραλαβών και διανομής, εξασφαλίζοντας την απρόσκοπτη ροή εισόδου και εξόδου των προϊόντων.

Το νέο κτίριο ξεχωρίζει για την εργονομία των χώρων του συνολικά. Υπάρχουν άνετα γραφεία με φυσικό φωτισμό και αερισμό, τραπεζαρία για τους εργαζόμενους, χώρος συνεδριάσεων και συναντήσεων με συνεργάτες, καθώς και ειδική αίθουσα για τις εκπαιδεύσεις φαρμακοποιών.

Ο όμιλος ΠΡΟ.ΣΥ.Φ.Α.Π.Ε. επιδιώκοντας να συμβάλλει στη μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος φρόντισε ώστε οι λειτουργίες των νέων εγκαταστάσεων να είναι προσανατολισμένες στην εξοικονόμηση
ενέργειας με χρήση ενεργειακών παραθύρων, φωτισμό led, θερμομονωτική σκεπή από πάνελ και μεταλλικό κάνναβο. 

Η θυγατρική του ομίλου, ΣΥΝ.ΦΑ Κέρκυρας Α.Ε. εξυπηρετεί τους φαρμακοποιούς του νησιού από το 2001 και σήμερα, με μοχλό τη συλλογική προσπάθεια όλων των μελών συνεταίρων του Ομίλου, επενδύει στη συνεχή βελτίωση τόσο του εφοδιασμού των φαρμακείων όσο και της υποστήριξης της αποστολής τους στο πλαίσιο της πρωτοβάθμιας φροντίδας, ωφελώντας όλους: το κοινό, τους ασθενείς,
τα φαρμακεία και την τοπική κοινωνία συνολικά.

Κωνσταντίνα Κατσακιώρη / Υπεύθυνη Επικοινωνίας