Δευτέρα 30 Μαΐου 2022

Συνεργασία ITEQ με Φαρμακευτικό Σύλλογο Χανίων

 


Ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Χανίων σε συνεργασία με την ITeQ AE ολοκλήρωσαν με επιτυχία το πρώτο έργο στη χώρα για τον καθολικό ψηφιακό μετασχηματισμό των εφημεριών στον Νομό Χανίων. Πλέον, το κοινό ενημερώνεται με έγκυρη πληροφόρηση για τα εφημερεύοντα Φαρμακεία από τη διαδικτυακή πύλη (https://chania.efhmeries.gr), τις εφαρμογές για Smartphones (Efimeries-Chania) και από τις οθόνες που έχουν εγκατασταθεί σε περισσότερα από 120 Φαρμακεία σε όλο τον Νομό. Οι Φαρμακοποιοί και όλα τα μέσα προβολής ενημερώνονται ταυτόχρονα για κάθε αλλαγή που γίνεται στα στοιχεία της εφημερίας, από τις διοικητικές υπηρεσίες στη διαδικτυακή πύλη εφημεριών, προσφέροντας έγκυρη πληροφόρηση. Με αυτόν τον τρόπο, ενισχύεται όχι μόνο η εφημερία, αλλά και ο ρόλος του Φαρμακοποιού στη φαρμακευτική φροντίδα.Επιπλέον, μέσω της διαδικτυακής εφαρμογής που προσφέρει η ITeQ, o Φαρμακοποιός ενημερώνεται για τις επερχόμενες εφημερίες, ενώ έχει τη δυνατότητα εξατομίκευσης του περιεχομένου προβολής της οθόνης σύμφωνα με το ωράριο λειτουργίας και τα ιδιαίτερα ενημερωτικά μηνύματα που επιθυμεί να επικοινωνήσει στους επισκέπτες του Φαρμακείου.

Θα θέλαμε να εκφράσουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια στον Φαρμακευτικό Σύλλογο Χανίων για την πρωτοβουλία του, μέσα από την οποία αναδεικνύει την πολύτιμη συνεισφορά των Φαρμακείων και του Συλλόγου στην κοινωνία.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Φαρμακευτικό Σύλλογο Χανίων που μας επέλεξε ως συνοδοιπόρους σε αυτήν την παραδειγματική προσπάθεια αξιοποίησης των νέων τεχνολογιών προς όφελος του Σύγχρονου Φαρμακείου.

Η ομάδα της ITeQ συνεχίζει με δημιουργικότητα και καινοτομία το έργο της! Από την έκδοση έως και τη δημοσίευση των εφημεριών, προσφέρουμε λύσεις, που όχι μόνο οδηγούν στη μείωση των δαπανών για τους Συλλόγους και τα Φαρμακεία, αλλά ενισχύουν την εφημερία, επικοινωνώντας σε όλους τους ενδιαφερόμενους έγκυρες και ενημερωμένες εφημερίες.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ: https://iteq.gr/.

ITeQ ΑΕ | iteq@iteq.gr

T. (+30) 210 - 95.60.030