Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2010

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ... ΑΘΗΝΩΝ & ΣΙΑ!!!

"Πού' ντο, πού' ντο το δαχτυλίδι".. παίζεται σήμερα σ΄όλη τη χώρα την 1η μέρα εφαρμογής της Ηλεκτρονικής Συνταγογράφησης.
Ιατροί μη πιστοποιημένοι, άλλοι που προσπαθούν .. αλλά δεν τα καταφέρνουν (κυρίως διότι στο τέλος πατάνε "Καθαρισμό Συνταγής" αντί για καταχώρηση, αφού έχουν φτιάξει όπως όπως όλα τα υπόλοιπα-τραγικό έτσι;), άλλοι που δεν προσπαθούν καν .. και συνταγογραφούν με ημερομηνίες 15/10 για να κάνουν δουλειά τους-και να μη βρουν και το μπελά τους!
Όλα αυτά βέβαια είναι κατανοητά, για να είμαστε και ειλικρινείς, με τη βιασύνη και την επιπολαιότητα που ξεκίνησε το εγχείρημα και κυρίως με το να μη ζητήσουν την-έγκαιρη- βοήθειά μας στο όλο θέμα!
Οι δε συνάδελφοι περιμένουν να.. δοκιμάσουν το καινούριο πιάτο, αλλά δεν βρίσκουν Συνταγές(!), αφού οι Ιατροί αποφεύγουν σήμερα τους υπολογιστές τους χειρότερα από ότι η ΡωμαιοΚαθολική Εκκλησία το.. barcode!! Σε διάφορα σάϊτ προσφέρθηκαν δώρα στον 1ο τυχερό συνάδελφο! Το συζητάμε ακόμα με την ομάδα και είμαστε μεταξύ πολλών, μπορείτε ελεύθερα να προτείνετε αλλά και να θέσετε υποψηφιότητα αν έχετε ήδη εκτελέσει! Αιτήσεις δεκτές μέχρι αύριο το πρωΐ εκτός αν δεν έχει βρεθεί τυχερός!
Πάντως για όσους ξεκινήσουν μία φιλική συμβουλή: περάστε αμέσως την e-Συνταγή, ειδικά σε περίπτωση Μερικής Εκτέλεσης, ώστε να τη δεσμεύσετε στο Φαρμακείο σας. Ήδη κάποιοι προσπάθησαν να διπλοεκτελέσουν Συνταγές και σε 2ο Φαρμακείο, ποντάροντας στο μπάχαλο που επικρατεί!