Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2011

Γενική συνέλευση ΦΣΑ 31/1: Συνεχής ενημέρωση

Τελευταία ενημέρωση: 21:50
Πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα η γενική συνέλευση του ΦΣΑ σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας. Χαιρετισμό απηύθυνε ο αντιπρόεδρος του ΠΦΣ και πρόεδρος του ΦΣ Θεσσαλονίκης κος Θεοδοσιάδης. Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του ενημέρωσε τα μέλη του ΦΣΑ για τις κινητοποιήσεις που λαμβάνουν χώρα στη Θεσσαλονίκη. Τον λόγο πήρε μετά ο πρόεδρος του ΦΣΑ κος. Λουράντος ο οποίος παρουσίασε έγγραφο με τη συμφωνία του Υπουργείου Εξωτερικών με το Ισραήλ για την ίδρυση αλυσίδας φαρμακείων της εταιρείας Super Pharm (ισραηλινών συμφερόντων) στην Αθήνα. Η εταιρεία αυτή δραστηριοποιείται στο χώρο της λιανικής φαρμάκων σε Τρινιντάντ, Καναδά και Πολωνία.

Το νομοσχέδιο που μας αφορά θα συζητηθεί πάλι στην επιτροπή κοινωνικών υποθέσεων της Βουλής από Παρασκευή 4/2 μέχρι και Τρίτη 8/2. H απόφαση της γενικής συνέλευσης έχει ως εξής:

Απεργία Παρασκευή 4/2 έως και Τρίτη 8/2 καθώς και άλλη μια τριήμερη απεργία ξεκινώντας από τη μέρα που θα κατατεθεί το νομοσχέδιο στην ολομέλεια της βουλής. Η άρση της επί πιστώσει χορήγησης στα 6 ταμεία μετατίθεται για 1/3. Θα υπάρξει ενημέρωση με ΣΜΣ για μέρα και ώρα συγκέντρωσης έξω απο τη βουλή.