Πέμπτη 31 Μαρτίου 2011

Λουράντος - Αμπατζόγλου στην Κοινωνία Ώρα... Μηδέν (κυριολεκτικά) MEGA 31-03-2011

Ως φαρμακοποιοί θεωρούμε αδιανόητο δημοσιογράφοι που υποτίθεται ότι ασκούν λειτούργημα, ως άλλοι κυβερνητικοί εκπρόσωποι, να αμφισβητούν ανοιχτά τα λεγόμενα των εκπροσώπων μας και να υποστηρίζουν με θέρμη τις θέσεις της κυβέρνησης.

Όπως πολύ σωστά τόνισε ο πρόεδρος του ΦΣΑ κ.Λουράντος, αν δεν είχαν ευαισθητοποιηθεί τα ΜΜΕ και δεν βλέπαμε κάμερες με ουρές στα γραφεία του ΟΠΑΔ, η κυβέρνηση δεν θα νοιαζόταν καθόλου για τις πληρωμές μας. Πληρωμές οι οποίες επαναλαμβάνουμε και τονίζουμε με όλη τη δύναμή μας που αφορούν λογαριασμούς από τον Ιούνιο του 2010 έως και σήμερα που μιλάμε. Για διάστημα δηλαδή 9 (!!!) μηνών χορηγούμε ως φαρμακοποιοί τα φάρμακα των ασφαλισμένων του ΟΠΑΔ με δικά μας κεφάλαια. Από αυτό και μόνο το γεγονός φαίνεται καθαρά ποιος συμπονεί τους ασφαλισμένους, ποιος νοιάζεται έμπρακτα για αυτούς και ποιος τους αγνοεί επιδεικτικά.

Η υπομονή κάποια στιγμή είναι λογικό να φτάσει στα όριά της. Σήμερα λοιπόν ο κ.Λουράντος υπερασπιζόμενος αυτό ακριβώς το γεγονός δέχτηκε απίστευτη φραστική επίθεση από το τρίο των δημοσιογράφων Οικονομέα-Καμπουράκη-Σαραντάκο (ο πρόεδρος του ΟΠΑΔ κ.Σουλιώτης βρήκε στο πρόσωπό τους άξιους υπερασπιστες, δε χρειαζόταν να επέμβει σχεδόν καθόλου) οι οποίοι αποφάνθηκαν ότι ο ΟΠΑΔ απλά μας οφείλει... 2 μήνες μόνο. Και μάλιστα ότι αυτά θα είναι σε λίγα λεπτά της ώρας στους... λογαριασμούς μας και ότι ο λόγος που δεν έχει γίνει αυτό είναι ότι... μόλις άνοιξαν οι τράπεζες!

Δείτε τον απίστευτο διάλογο στο παρακάτω λινκ:

http://www.megatv.com/koinoniaoramega/default.asp?catid=20695&subid=20495&pubid=25880757