Παρασκευή 22 Ιουνίου 2012

Κραυγή απόγνωσης από βαριά πάσχοντα ασθενή

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΠΑΣΧΩ ΑΠΟ ΣΕΛ ΜΕ ΠΝΕΥΜΟΝΙΚΗ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΩ VOLIBRIS ΤΩΝ 10mg .ΕΧΕΙ ΣΤΑΛΕΙ ΣΥΝΤΑΓΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΑΠΟ 26/05/2012 ΣΤΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΕΟΠΥΥ ΣΤΟ ********** ΑΠΟ ΕΟΠΥΥ ******* Ν. ****** ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΧΩΡΙΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΕΡΕΣ .ΤΙ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΒΩ ΤΟ VOLIBRIS ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Το παραπάνω μήνυμα λάβαμε από βαριά πάσχοντα ασθενή.  Οι τοποθεσίες και το όνομα είναι στη διάθεσή κάθε ενδιαφερόμενου. Η κοινή γνώμη χειραγωγείται από τα ΜΜΕ με βαρύγδουπες δηλώσεις και εικόνες που το μόνο που θέλουν να επιτύχουν είναι να πλήξουν έναν κλάδο που μάχεται για την επιβίωσή του αλλά πολύ δε περισσότερο για την υγεία των ασθενών κάτω από ένα καθεστώς ομηρίας από τον ΕΟΠΥΥ. Ενημέρωση δεν είναι αυτό που αποτυπώνουν ορισμένα κανάλια πανελλήνιας εμβέλειας. Το αντίθετο μάλιστα, ορισμένα μέσα λειτουργούν με σκοπό να παραπληροφορήσουν, να αποπροσανατολίσουν τον κόσμο.




Συνειδητά επιλέγουν να εξισώνουν τα φάρμακα των βαρέως πασχόντων ατόμων (καρκινοπαθών κλπ) με τις κινητοποιήσεις μας. Γνωρίζουν πολύ καλά ότι τα φάρμακα αυτά δεν διακινούνται πλέον από τα ιδιωτικά φαρμακεία, αλλά από τα φαρμακεία του ΕΟΠΥΥ, την οργάνωση των οποίων δε θα την περιγράψουμε εμείς, την βλέπετε και την διαβάζετε καθημερινά...

Αν το παραπάνω μήνυμα δεν είναι ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ για τα δελτία ειδήσεων, τότε τι είναι; 

Συνάνθρωποί μας εκλιπαρούν για να συνεχίσουν απρόσκοπτα τη θεραπεία τους και βρίσκουν ως ΜΟΝΟ ΜΕΣΟ το διαδίκτυο για να εκφράσουν την οργή και αγανάκτησή τους.

Καλούμε τη νέα ηγεσία του Υπουργείου Υγείας με αίσθημα ευθύνης προς τον Έλληνα ασφαλισμένο, τον συνάνθρωπό μας, να επιληφθεί άμεσα όλων αυτών των προβλημάτων που άφησαν οι προηγούμενες ηγεσίες. Χρόνος πολύς δυστυχώς δεν υπάρχει. Τα προβλήματα στην Υγεία είναι πολλά και χρήζουν άμεσης αντιμετώπισης.