Τετάρτη 25 Ιουλίου 2012

Περί συμπεριφοράς των μελών μας στο Facebook

H ομάδα διαχείρισης έχει γίνει αρκετές φορές δέκτης τηλεφωνημάτων από ανθρώπους που ήθελαν να υποβάλουν μηνύσεις σχετικά με τις αναρτήσεις ή τα σχόλια ορισμένων μελών μας στο facebook. Δυστυχώς τις περισσότερες φορές αυτοί οι άνθρωποι είχαν δίκιο και μόνο κατόπιν συζητήσεων και αφού είχαμε εξηγήσει πως το οτιδήποτε προσβλητικό "κατεβαίνει" μόλις γίνει αντιληπτό, καμία από αυτές τις περιπτώσεις δεν προχώρησε μέχρι τους δικηγόρους. 

Επειδή όμως αυτή η ιστορία συνεχίζεται, επειδή δεν μπορούμε να είμαστε μέσα στο μυαλό 3.000+ ατόμων για να μαντεύουμε τι θα γράψουν και επειδή το facebook δεν το έχουμε για να χάνουμε τον ύπνο μας, η ομάδα διαχείρισης σας υπενθυμίζει ότι δεν φέρει καμία ευθύνη γι' αυτά που γράφει το κάθε μέλος, παρόλα αυτά οποιαδήποτε ανάρτηση/σχόλιο θεωρηθεί προσβλητικό απέναντι σε οποιοδήποτε μέλος του συστήματος Υγείας θα διαγράφεται μαζί με το χρήστη με συνοπτικές διαδικασίες.

Το facebook ήταν και θα παραμείνει -όσο περνάει από το χέρι μας- μέσο ενημέρωσης και ανταλλαγής απόψεων και σε καμία περίπτωση δεν θα επιτρέψουμε να γίνει μέσο προσβολής και αιτία μηνύσεων.

Η ομάδα διαχείρισης