Τετάρτη 8 Αυγούστου 2012

Απόφαση έκτακτης ΓΣ του ΦΣ Μαγνησίας: Αναστολή από 16/8!



                                                                  Βόλος   7 Αυγούστου 2012
                                                                   Α.Π. 6448/Φ.6,1


ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ

                  ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ 


Στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση του Φαρμακευτικού Συλλόγου Μαγνησίας, που συγκλήθηκε άμεσα , και με αρκετά μεγάλη συμμετοχή  των μελών του , αφού συζητήθηκε και αναλύθηκε η τραγική  οικονομική κατάσταση που βρίσκεται τόσο ο ΕΟΠΥΥ, όσο όμως και η πλειοψηφία των μελών του Συλλόγου ,

                                       Αποφασίστηκε



Η αναστολή της επί πιστώσει χορήγησης φαρμάκων στους  ασφαλισμένους του ΕΟΠΥΥ από την 16η Αυγούστου 2012 , εάν μέχρι τότε δεν έχουν εξοφληθεί όλες οι οικονομικές υποχρεώσεις του προς τα μέλη του Συλλόγου.
 Η αναστολή θα διαρκέσει μέχρις ότου εξοφληθούν οι  οικονομικές   υποχρεώσεις του ΕΟΠΥΥ προς τους φαρμακοποιούς.

Ζητά επίσης από την αυριανή συνεδρίαση του Δ.Σ. του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου , να αποφασίσει την σύγκληση Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης για τις επόμενες ημέρες , προκειμένου να εκτιμηθεί η τραγική οικονομική θέση του κλάδου μας και να παρθούν  αποφάσεις που θα αφορούν  όλους τους φαρμακοποιούς της χώρας.
    Κάθε ημέρα που περνά , ο Έλληνας φαρμακοποιός όλο και περισσότερα χρέη αποκτά, από την επισφάλεια που αποκτά πλέον η εκτέλεση των συνταγών του ΕΟΠΥΥ , και όλο πιο πολύ βυθίζεται στα χρέη και σε οικονομικά αδιέξοδα .Αυτή την τραγική κατάσταση που διαπιστώνεται από όλους, δυστυχώς η ηγεσία του κλάδου μας, την αντιμετωπίζει χωρίς την δέουσα βαρύτητα που θα έπρεπε.
Βρισκόμαστε στο ύστατο σημείο της επιβίωσης του κλάδου μας και έστω και τώρα καλούμαστε όλοι σε  αγωνιστικές κινητοποιήσεις σε όλη την χώρα , πριν είναι πλέον πολύ αργά.

             Για το Διοικητικό Συμβούλιο

      Ο   Πρόεδρος                                         Ο  Γραμματέας



         Ματσιόλης Κων/νος                       Τσιατσιάνης Θεόδωρος