Κυριακή 26 Αυγούστου 2012

Κατάπτυστο ρεπορτάζ MEGA για φαρμακεία: «Φαρμακοποιοί είστε ευνοημένοι, παίζετε με την υγεία των ασφαλισμένων, τολμάτε και ζητάτε χρήματα αυτή την ειδική περίοδο!» (video)

«Το κράτος έχει επιδείξει πολύ μεγάλη αλληλεγγύη στους φαρμακοποιούς, το επάγγελμά τους ακόμα παραμένει κλειστό, άρα το κράτος προστατεύει το εισόδημά τους (!!!)». Με αυτά τα λόγια έκλεισε την αναφορά του για τους φαρμακοποιούς ο δημοσιογράφος του MEGA Ανδρέας Κωνσταντάτος σε μια απίστευτη επίθεση προς έναν κλάδο που όχι μόνο έχει προσφέρει πολλά, αλλά ανέχεται πολλά περισσότερα. Ένας κλάδος που βρίσκεται στο κόκκινο μετά την επανειλημμένη αντισυμβατική συμπεριφορά του ΕΟΠΥΥ. Παράνομος είναι ο ΕΟΠΥΥ, όχι οι φαρμακοποιοί που αγωνιούν μέρα με τη μέρα για να καλύψουν τις επιταγές στους προμηθευτές τους. Κάτι που φυσικά αγνοήθηκε επιδεικτικά από το συγκεκριμένο ρεπορτάζ.

Η κυβέρνηση σύμφωνα με το ρεπορτάζ σκέφτεται να πληρώσει τους «καλούς» συλλόγους που δεν έχουν αναστολή και να σταματήσει την σταδιακή πληρωμή όσων έχουν αναστολή...

Επίσης ακούστηκε στο ρεπορτάζ ότι «οι φαρμακοποιοί είναι οι πλέον ανάλγητοι επειδή τολμούν να ζητάνε χρήματα από ένα κράτος που ουσιαστικά τελεί υπο άτυπη χρεωκοπία και βρίσκεται σε ειδικό καθεστώς» όπως χαρακτηριστικά ειπώθηκε.

Δείτε το ρεπορτάζ του MEGA και ας βγάλει ο καθένας τα δικά του συμπεράσματα: