Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2012

ΦΣΑΧ: Aπεργία ΜΟΝΟ 26/11, ΟΧΙ στην άρση πίστωσης


Η τακτική Γ.Σ. του Φ.Σ. Αχαΐας, συνεδρίασε εν απαρτία και αφού ενέκρινε ομόφωνα τους προϋπολογισμούς ΔΙ.Λ.Ο.ΦΑΡ Αχαΐας και Φ.Σ. Αχαΐας για το 2013, αποφάσισε την πλήρη διαφοροποίηση της από την απόφαση που έλαβε το Δ.Σ. του Π.Φ.Σ. με Δ.Σ. άλλων συλλόγων και για την οποία δεν κλήθηκε κατά παράβαση κάθε δεοντολογίας το δικό μας Δ.Σ.

Ο Φ.Σ. Αχαΐας απεργεί τη Δευτέρα 26 Νοεμβρίου διαμαρτυρόμενος για τις παράλογες, παράνομες και αντισυνταγματικές πράξεις νομοθετικού περιεχομένου που επιβάλλονται από τους δανειστές σε βάρος των φαρμακείων και οδηγούν εμάς και τις οικογένειες μας στην καταστροφή. Δεν συμμετέχουμε σε επικοινωνιακές άρσεις πίστωσης, που εξαγγέλλονται από το Β’ βάθμιο όργανο,επιφυλασσόμενοι να λάβουμε αποφάσεις μετά τη συνεδρίαση της Γ.Σ. του Π.Φ.Σ. την 1η Δεκεμβρίου. Θα συμμετέχουμε στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από τα γραφεία του Ε.Ο.Π.Υ.Υ. που εξήγγειλε το Δ.Σ. του Π.Φ.Σ., εφόσον αυτή πραγματοποιηθεί.



Με συντριπτική πλειοψηφία εξουσιοδοτήθηκαν οι εκλέκτορες της Αχαΐας από τη γενική συνέλευση του συλλόγου, να καταθέσουν πρόταση μομφής κατά του Δ.Σ. του Π.Φ.Σ. στην πρώτη Γ.Σ. που θα συγκληθεί, καταδικάζοντας τόσο τη στρατηγική όσο και την τακτική που έχει ακολουθήσει το Δ.Σ. από την αρχή του έτους έως σήμερα. Οι αιτιάσεις θα εξηγηθούν αναλυτικά σε έγγραφο που θα κοινοποιήσουμε στο Δ.Σ. του Π.Φ.Σ.

Ο Φ.Σ. Αχαΐας παραμένει δυναμικός και συσπειρωμένος, γύρω από τα όργανα του, έτοιμος να διεκδικήσει τα δίκαια του κλάδου ανά πάσα στιγμή, εφόσον συντονίζονται από όργανο που θα έχει την έγκρισητης βάσης του κλάδου, θα εξαγγέλλεικινητοποιήσεις οι οποίες θα εκφράζουν τα συμφέροντα του κλάδου, οι κινητοποιήσειςθα έχουν αρχή – μέση και τέλος και δεν θα διακόπτονται με SMS.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                Ο Γ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΑΝΔΡΕΑΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ                   ΕΥΘΥΜΙΟΣ ΚΑΜΙΤΣΟΣ