Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2012

ΦΣ Αχαΐας: Ο ΠΦΣ διαχωρίζει τους Φαρμακευτικούς Συλλόγους

Κύριοι,

Παρ’ όλες τις δραματικές εξελίξεις, το Δ.Σ. του Π.Φ.Σ. και ειδικά το προεδρείο, εξακολουθεί την πεπατημένη.

Προσπαθούμε να αντιληφθούμε αν τελικά χαρακτηριζόμαστε ως μεγάλος, ως μεσαίος ή ως μικρός σύλλογος.




Προσπαθούμε να αντιληφθούμε, αν για τη σημασία και το μέγεθος του συλλόγου μας, βαρύνει η κριτική που ασκούμε. Προσπαθούμε να αντιληφθούμε, αν η γνώμη μας ενδιαφέρει τον πρόεδρο του Π.Φ.Σ., μόνο όταν συμφωνούμε μαζί του.

Δεν μπορούμε να εξηγήσουμε αλλιώς, γιατί ενώ καλεί επιλεκτικά Δ.Σ. άλλων συλλόγων, αποκλείει την Αχαΐα από τη συνδιάσκεψη. Συνεπώς, τελικά λειτουργεί περισσότερο ως εκλέκτορας του Φ.Σ Αττικής παρά ως πρόεδρος του Π.Φ.Σ.

Είναι προφανές ότι για αυτόν τα μέλη των Δ.Σ. Αττικής και Πειραιά ζυγίζουν διαφορετικά από τα μέλη του Δ.Σ. Αχαΐας. Ο κατήφορος συνεχίζεται. Αν νομίζουν ότι με αυτό τον τρόπο θα σταματήσει η κριτική, αν εκτιμούν ότι με τέτοιες μεθόδους θα συσπειρώσουν τον κλάδο πανελλαδικά, έχουν σίγουρα καταλάβει λάθος.


Το Δ.Σ. του Φ.Σ. Αχαΐας ευχαριστεί τον πρόεδρο και το προεδρείο του Π.Φ.Σ. για την αναγνώριση των όσων αγώνων έχουμε κάνει ως σήμερα.


Για τον Φ.Σ. Αχαΐας


O Πρόεδρος​ Ο Γ. Γραμματέας


Ανδρέας Σοφιανόπουλος​ Ευθύμιος Καμίτσος