Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2012

Μεγάλη απήχηση έχει ήδη η νέα υπηρεσία γνωστοποιήσεων (push) μέσω συσκευών iPhone/iPad

Όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει, εδώ και λίγες μέρες βρίσκεται διαθέσιμη στο ηλεκτρονικό κατάστημα της Apple (ή αλλιώς App Store) η αναβάθμιση της εφαρμογής του blog μας.

Σε αυτήν έχει ενσωματωθεί η υπηρεσία άμεσων γνωστοποιήσεων (push notifications) για τα σημαντικά νέα.

Μέσα σε λίγες μόλις ώρες, εγγραφή στην υπηρεσία - που είναι εντελώς δωρεάν - έχουν κάνει πάνω...



... από 700 συσκευές (iPhone/iPad), οι οποίες λαμβάνουν instant messages με τη μορφή push άμεσα εφόσον διαθέτουν ενεργή σύνδεση ίντερνετ (είτε Wifi είτε 3G).

Επειδή όλα αυτά γίνονται σε ερασιτεχνικό στάδιο και επειδή φυσικά δεν είμαστε επαγγελματίες στο χώρο, παρά μόνο ό,τι κάνουμε το κάνουμε με το μεράκι μας και φυσικά απολύτως αφιλοκερδώς, στην παρούσα αναβάθμιση υπήρξαν κάποιες δυσλειτουργίες (πχ. αντί για ημερομηνία στις δημοσιεύσεις εμφανίζεται ξανά ο τίτλος του άρθρου).

Αυτές πιστεύουμε ότι με τη βοήθεια της εταιρείας Anoxy Software και προσωπικά του δημιουργού της εφαρμογής Ελευθέριου Χαρίτου, τον οποίο και ευχαριστούμε προσωπικά για όλα όσα έχει κάνει, λύθηκαν με τη νέα αναβάθμιση που εστάλη στην Apple και αναμένουμε να πάρει έγκριση τις επόμενες ημέρες.

Θυμίζουμε ότι η Anoxy Software είναι η δημιουργός εταιρεία της εφαρμογής iMedicines, ένα απαραίτητο εργαλείο για κάθε επαγγελματία στον τομέα της υγείας και του φαρμάκου ειδικότερου.

Στο μέλλον ελπίζουμε να επεκτείνουμε τις δυνατότητες και σε άλλες συσκευές...