Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2013

ΕΥΡΥΔΙΚΗ


... ΤΟ ΤΡΙΚΕΦΑΛΟ ΤΕΡΑΣ ...

ΑΦΑΙΜΑΞΗ και ΒΙΑΙΑ ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ
<μεταρρυθμισεις>
VETO PLAYERS - RENT SEEKING
...........Η ΜΑΜΗ ΚΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ........

ΤΟ
ΑΥΡΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟΥ
ΘΑ ΠΡΟΒΑΛΛΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠ ΤΟ ΝΕΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤ' ΑΛΛΟ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ!



Διαφορετικα το αυριο και το μελλον αλλα και το Ελληνικο φαρμακειο θα ειναι παρελθον!

Εξω απ΄ αυτο το περιβαλλον,οποια προθεση,οποια προσπαθεια ακομα και οι καλυτερες, οποιαδηποτε ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΑΛΛΑΓΩΝ αδρανοποιειται και αποτυγχανει!

Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ζωη θα αφορα ελαχιστο αριθμο ανθρωπων ,για τους Αλλους ,θα διαρκει οσο ενα Φροϊδικο ,κλασμα δευτερολεπτου μεταξυ της φασης REM NONREM !
Οι αναφορες και οι περιγραφες με χαρακτηρισμους προς τα ΕΙΔΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ,αλλα και οσων μεχρι σημερα ΩΦΕΛΟΥΝΤΑΙ, αντανακλουν την κρισιμοτητα της χρονικης στιγμης και της πολιτικης συγκυριας!
Ειναι πολυ μακρυς ο καταλογος των καρτελ ,των ειδικων συμφεροντων και ολων των εκπροσωπων τους που διαρκως και αδιακοπως ωφελουνται ,απο την εξαρτομενη σχεση της πολιτικης μ' αυτα!
Τα ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ εχουν μετατραπει σε σφηκοφωλιες ,παραγοντων και διαφορων τυπων,που προκατασκευαζουν πολιτικες κατ, EΝΤΟΛΗ ,περιφρονωντας το συνταγμα και τους θεσμους.

Η κοσμοπολιτικη ελιτ της μπουρζουαζιας του προστατευει επιμελως!
Δρουν ως πραχτορες και προβοκατορες διασπειροντας πανικο και συγχυση για να επιβαλλουν τα σχεδια τους!
ΑΛΛΗΛΟΤΕΜΝΟΜΕΝΟΙ ΚΥΚΛΟΙ αιρεσεων ,δογματων,παρεες ανθρωπων που εξουσιαζουν την οικονομικη ,πολιτικη και την κοινωνικη ζωη του τοπου ,μολυνουν τον πολιτισμο και τη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!
Ο κοσμος μεσ' τη φτωχεια και την ανεργεια,αγωνια και αγωνιζεται για αξιοπρεπη διαβιωση.Εχει αναγκη απο πολιτισμο ,παιδεια,υγεια ,διατροφη ,στεγαση.
Το συστημα της δημοσιας υγειας εχει χασει και τα ελαχιστα χαρακτηριστικα μιας επαρκους υγειονομικης φροντιδας και παροχης υπηρεσιων!
Η στερηση κρατικης οικονομικης στηρηξης ειναι σχεδιασμενη και εχει κυριως ιδεολογικες και πολιτικες αφετηριες που το καθιστουν ιδανικο και προνομιακο πεδιο επικρατησης και αποκτησης < < ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ>> ενω αφαιρουν την δυνατοτητα παροχης υπηρεσιων σε οσους τις ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ!
Ο ι περικοπες στις δαπανες για φαρμακευτικη περιθαλψη περα απο τις δικαιολογημενες μειωσεις στις τιμες των φαρμακων ,{αληθεια ποσοι και ποοι ξεσαλωσαν στο ξεφρενο παρτι των προηγουμενων ετων και ποιοι συνεχιζουν ακομα ; !}επιβεβαιωνουν την ΦΤΩΧΕΙΑ του ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΥΓΕΙΑΣ!
Το φτωχο ,πλεον, στην πλειοψηφια και παρα την < ΠΟΛΥΣΘΕΝΙΚΟΤΗΤΑ> Ελληνικο φαρμακειο ,ειναι υποχρεομενο να προβαλλει αδιακοπη και σθεναρη αντισταση στην ολομετωπη επιθεση που δεχεται απο τα ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ για την υπαρξη του ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ!
Ειναι αναγκη να ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΜΕ μια συνολικη προταση ΕΠΑΝΑΒΕΒΑΙΩΣΗΣ του αναντικαταστατου επιστημονικου ,παραλληλα και του διαχειριστικου ρολου μας!
Ειμαστε ο μοναδικος ΣΤΑΤΗΓΙΚΟΣ ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ και ΜΑΝΑΤΖΕΡ! .................
Μπορουμε μαζι με τις κοινωνικες δυναμεις στην ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ να συναποτελεσουμε την < ΚΡΙΣΗΜΗ ΜΑΖΑ> που θα εισηγηθει ,θα κινητοποιησει και θα στηριξει την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗ στην περιθαλψη ,την ΚΡΙΣΙΜΟΤΕΡΗ και ΙΣΤΟΡΙΚΗ στιγμη ,για την ΣΥΝΕΧΕΙΑ του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟΥ!
Το μπαζομενο ρεμα πανω στο οποιο εχει οικοδομηθει ολοκληρο το υγειονομικο συστημα δεν ειναι σε θεση να αποτελεσει υγειη και σταθερη βαση για την επιβιωση του!
Οσοι παρεμποδισαν και επιμενουν να προβαλουν ΒΕΤΟ, με διαφορες κουτοπονηριες, στις δημοκρατικες αλλαγες που εχει αναγκη ο τοπος με παγιο στοχο τον δικο τους πλουτισμο, συναποτελλουν μια διαστροφικη συμαχια ,το αλλο προσωπο του συντηριτισμου και των κατεστημενων συμφεροντων στη κοινωνικη και οικονομικη ΖΩΗ!
Απο την αντιδραστικη και αντιδημοκρατικη στασιμοτητα ποιοι ωφελουνται αραγε ;
Ειναι υποκριτικο και εξευτελιστικο να υποκαθιστανται οι κοινωνικοι θεσμοι απο φιλανθρωπιες και χορηγιες.Ειναι προκληση και ενδειξη διαστροφης ,σημερα,να εμφανιζονται δισεκατομυριουχοι των Μ.Μ.Ε ,των ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ των ΤΡΑΠΕΖΩΝ και των πολυεθνικων του ΦΑΡΜΑΚΟΥ και να παριστανουν τον δασκαλο του χωριου οταν ειναι ενοχοι για την σημερινη καταντια!
Οσοι κατεχουν υπευθυνες κυβερνητικες και πολιτικες θεσεις θα πρεπει να παψουν να επενδυουν στο παρελθον ,να αντιληφθουν οτι πρεπει να δοθει τελος στην υποστηριξη και εξυπηρετηση των ΚΟΛΛΗΤΩΝ!
Οι χειρισμοι τεχνικων θεματων της εφοδιαστικης αλυσιδας αν δεν παραπεμπουν σε εξυπηρετηση και υπακοη στα ΕΙΔΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ,ειναι τουλαχιστο , ερασιτεχνικοι και εκτος τοπου και χρονου, με αποτελεσμα ,να στρεφουν τους παντες εναντιον παντων, χωρις να ομαλοποιειται τιποτα στη φαρμακευτικη αγορα! Αλλα και οταν αποφασιζουν οτιδηποτε , αυτο δεν ξεφευγει απ τη λογικη της ΑΦΑΙΜΑΞΗΣ και της ΒΙΑΙΑΣ ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗΣ των φαρμακειων σε καθεστως και περιβαλλον φτωχειας και οικονομικου αφανισμου! Και καλα ! Ειναι τοσο ΑΝΤΡΟΙ αυτοι;Θα δουμε!
Το φαρμακειο ως ΟΝΤΟΤΗΤΑ ,ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΗ ,ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ και ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ με νεο σχεδιασμο και προταση απ του ιδιους τους φαρμακοποιους για το συνολο των αλλαγων που εχει αναγκη ( νομοθετηση συνενωσεων ,βεβαιως ,σε εθελοντικη βαση και με μοναδικο μετοχο τον φαρμακοποιο, εδω και τωρα επαναφορα των διαταξεων για την δυνατοτητα μεταφορας των φαρμακειων απο Δημο σε αλλο Δημο με αλλα λογια ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΕΤΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ σε ολη την επικρατεια με αμεσο στοχο την διεξοδο που μπορει να αποτελεσει για πολυ μεγαλο αριθμο φαρμακειων σε πρωτη φαση. Μετα ακολουθει αλλος σχεδιασμος κατανομης!) θα ειναι ΕΔΩ!Ολα σε ουσιαστικο ΔΙΑΛΟΓΟ! Τιποτα προαποφασισμενο ερημην των φαρμακοποιων οπως στο παρελθον! Η επιβιωση του φαρμακειου δεν ειναι προ ι ον ομηρειας.........ουτε ΛΟΤΑΡΙΑΣ! , ) Αλλα αποτελεσμα Δημοκρατικων αλλαγων.
Οσοι παρεμποδισαν και κακοποιησαν κοινωνικες και οικονομικες δομες μεσα απο σχεσεις εξαρτησης με την πολιτικη εξουσια δεν μπορουν να ΗΓΗΘΟΥΝ στην πορεια αναπτυξης και δημοκρατικων μεταρρυθμισεων!



19/1/ 2013
ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ ΖΑΝΝΙΑΣ

ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ