Τετάρτη 13 Μαρτίου 2013

ΦΣΑ: Ενημέρωση για τις κρατήσεις από ΕΟΠΥΥ


Αγαπητοί συνάδελφοι του ΦΣΑ,

Επειδή πολλοί - και με το δίκιο σας - μου τηλεφωνείτε προσπαθώντας να πληροφορηθείτε για τις κρατήσεις του ΕΟΠΥΥ, αλλά και τα εκκαθαριστικά του ΤΣΑΥ , σας ενημερώνω για τα εξής:

• Όταν έγινε η πληρωμή του Οκτωβρίου με τον γνωστό τρόπο των ΤΕΣΣΑΡΩΝ δόσεων, κρατήθηκαν τότε από την πρώτη δόση το ΤΣΑΥ του Οκτωβρίου 2012, τα rebate του Μαρτίου, Απριλίου, Μαΐου και Αυγούστου (ως γνωστόν ο ΦΣΑ δεν εκτέλεσε συνταγές τον Ιούνιο) και τα χρήματα για την επεξεργασία των συνταγών μας του Νοεμβρίου. Κρατήθηκαν επίσης και τυχόν απορρίψεις συνταγών του Οκτωβρίου που κανεις δεν γνωρίζει!!!



• Για τις πληρωμές Νοεμβρίου από την πρώτη δόση που δόθηκε χθες, κρατήθηκαν το rebate του Οκτωβρίου , το ΤΣΑΥ του Νοεμβρίου , τα χρήματα για την επεξεργασία των συνταγών του Δεκεμβρίου 2012 και τυχόν απορρίψεις συνταγών Νοεμβρίου που επίσης κανείς δεν γνωρίζει.

• Όσον αφορά τα εκκαθαριστικά του ΤΣΑΥ θα σταλούν ταχυδρομικώς από το ταμείο σε κάθε έναν χωριστά και θα αφορούν μόνο τους μήνες που έγιναν οι κρατήσεις και όχι αυτούς που λόγω κινητοποιήσεων και μη εκτέλεσης συνταγών δεν κρατήθηκαν από τον ΕΟΠΥΥ. Ο ΦΣΑ ζήτησε να του δοθούν αμέσως τα εκκαθαριστικά για να τα διανέμει ο ίδιος τάχιστα στα μέλη του , αλλά το ΤΣΑΥ περιέργως προτίμησε την απ’ ευθείας αποστολή!!! Δεν του έκανε η διευκόλυνση του Συλλόγου!!!

Σας προτείνω να κρατάτε τις ανωτέρω πληροφορίες πληρωμών και να ελέγχετε τους λογαριασμούς σας. Το ηλεκτρονικό σύστημα πληροφοριών του ΕΟΠΥΥ, δεν τίθεται σε λειτουργία γιατί το Ταμείο εκβιάζει να αποστείλουμε πρώτα τα υπογεγραμμένα έγγραφα που έχουμε κρατήσει στον Σύλλογο.

ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΕΟΠΥΥ αναπάντητη μέχρι σήμερα: Πως κρατάτε τα χρήματα της επεξεργασίας των συνταγών μας ( το γνωστό 0,04 ευρώ ανά συνταγή ) αφού ΔΕΝ έχετε παραλάβει τις ενυπόγραφες δηλώσεις των μελών μας; Είναι τυπικό το θέμα; Τότε γιατί δεν θέτετε σε εφαρμογή την ενημέρωση των πληρωμών μας; Πως εφαρμόζετε δύο μέτρα και δύο σταθμά; Θα πείτε κράτος είστε ( και τι .... κράτος) και κάνετε ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ!!!

Ε!!!! Γι’ αυτό και δεν σας εμπιστευόμαστε και δεν σας δίνουμε τα ενυπόγραφα έγγραφα των μελών μας που έχουμε στον Σύλλογο. 

Κ.ΛΟΥΡΑΝΤΟΣ