Παρασκευή 29 Μαρτίου 2013

Φαρμασέρβ-Λίλλυ: Πίστωση ανοιχτού λογαριασμού σε Φαρμακεία


Αγαπητή/έ συνάδελφε

Η ΦΑΡΜΑΣΕΡΒ-ΛΙΛΛΥ, σύμμαχος του Έλληνα φαρμακοποιού, κατανοώντας τα προβλήματα οικονομικής ρευστότητας και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζετε, σας ενημερώνει ότι από 1/4/2013 εφαρμόζει νέο...



... σύστημα τρόπου πληρωμής, σύμφωνα με το οποίο δεν απαιτείται η αντικαταβολή επιταγής για την παραλαβή της  παραγγελίας αλλά παρέχεται πλέον πίστωση με ανοιχτό λογαριασμό 60 ημερώναπό την ημερομηνία έκδοσης του τιμολογίου.

H  πληρωμή θα γίνεται με έμβασμα στους Τραπεζικούς Λογαριασμούς που τηρεί η Εταιρία μας και εντός της προθεσμίας που αναγράφονται επί του τιμολογίου:
Ø ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΛΟΓ. 120-470362-69
Ø Α.Τ.Ε. ΛΟΓ. 037-0400302273
Ø ALPHA ΤΡΑΠΕΖΑ ΛΟΓ/ΣΜΟΣ 117 00 23 20001160
Στο έμβασμα θα πρέπει να δηλώνεται ευκρινώς η επωνυμία και απαραίτητα το ΑΦΜ.

ü Οι ανωτέρω όροι ισχύουν για προϋπάρχουσες συνεργασίες.
ü Συνεργασίες με νέους πελάτες θα γίνονται επί τη βάσει «αντικαταβολής επιταγής» τουλάχιστον για το πρώτο 6μήνο.
Μη τήρηση των συμφωνηθέντων όρων, δύναται να οδηγήσει σε  αναστολή της παροχής πιστώσεως και πιθανά σε πλήρη διακοπή της συνεργασίας μας.

Οι συνεργάτες του Τμήματος Εξυπηρέτησης Πελατών, είναι στη διάθεση σας για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία ή διευκρίνιση (τηλ.: 2106294629).
Αναμένουμε τις παραγγελίες σας στο http://orders.lilly.gr όπου επιλέγετε την κατηγορία ΕΥΒΙΟΣ (Sweete, Yotuel, Xerostom, Airlift), ΙΑΤΡΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ (ταινίες και μετρητές σακχάρου Sapphire, κλπ) & ΦΑΡΜΑΚΑ.

Με εκτίμηση

Καίσαρ Α. Καρούσος 
Φαρμακοποιός
Δ/ντης Τμήματος Εξυπηρέτησης Πελατών Ελλάδος