Παρασκευή 26 Απριλίου 2013

Απόφαση ΓΣ ΦΣΠ 25/4/13


Συνάδελφοι,
        Η Γενική Συνέλευση του Φ.Σ.Π. την Πέμπτη 25/4/2013 αποφάσισε σχεδόν ομόφωνα να συμμετέχει στον εορτασμό της Πρωτομαγιάς κλείνοντας τα φαρμακεία την Τετάρτη 1η Μαΐου.
       Αυτή τη δύσκολη περίοδο που τα εργασιακά καταστρέφονται αλλά και ο ξεχωριστός κλάδος των φαρμακοποιών υφίσταται καθολική επίθεση δεν είναι δυνατόν να βρισκόμαστε με τη πλευρά των κοινών καταστημάτων όταν όλοι οι άλλοι εργαζόμενοι αλλά και οι υγειονομικοί φορείς  (ΙΚΑ, ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ κ.λ.π.) δεν θα λειτουργούν και θα συμμετέχουν ενεργά στην απεργία της Πρωτομαγιάς.



      Βρισκόμαστε  μπροστά στην επίθεση του ωραρίου και  της απώλειας των ΜΥΣΗΦΑ και  οφείλαμε να πάρουμε και πήραμε απόφαση προτάσσοντας  τα συμφέροντα του κλάδου όπως τα αντιλαμβανόμαστε χρόνια εμείς, και όχι με το μυαλό στις τεράστιες οικονομικές μας ανάγκες.     
    Εμείς οι φαρμακοποιοί του Πειραιά σε πείσμα όλων προσπαθούμε και βρίσκουμε αυτά που μας ενώνουν για να μπορούμε να ελπίζουμε για το μέλλον. Τάσεις αυτοδιάλυσης δεν θα λειτουργήσουν ούτε από συκοφάντες ούτε παπαγαλάκια των site αφού την απάντηση σε αυτούς τη δίνει η Γενική μας Συνέλευση που είναι και το κυρίαρχο όργανο.
      Συνάδελφοι τα γραφεία του  Φ.Σ.Π. θα είναι ανοιχτά την ημέρα της Πρωτομαγιάς από της 10 το πρωί όπου θα βρεθούμε να συζητήσουμε ανοιχτά  προβλήματα του κλάδου και προοπτικές που μας αφορούν για το μέλλον.
      Καλούμε όλους τους συναδέλφους να έρθουν στον Σύλλογο.

 Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                        Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
 ΚΟΥΒΑΡΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ                              ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ