Δευτέρα 15 Απριλίου 2013

Κ.ΛΟΥΡΑΝΤΟΣ: ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΑΡΧΕΣ Φ.Σ.Α.


Την Τετάρτη 17 Απριλίου 2013 ο Φ.Σ.Α. καλεί όλους τους τομεάρχες της δύναμης του στα γραφεία του Π.Φ.Σ. ( τα δικά μας είναι για .... κλάματα, για να μην πω τίποτα χειρότερο) στις 3:00 για να συζητήσουμε τα τρέχοντα θέματα και κυρίως να ανταλλάξουμε απόψεις σχετικά με το ωράριο το οποίο απασχολεί ... ποικιλοτρόπως τους τομείς του Συλλόγου.


Παρόλο που στην Γ.Σ. του ΠΦΣ τέθηκαν τα τρέχοντα συνδικαλιστικά θέματα καθώς και το ωράριο , δεν πάρθηκε Πανελλαδική απόφαση αφού το τελευταίο δεν φαίνεται να απασχολεί πρός το παρόν αρκετους συλλόγους ! Είναι γεγονός όμως ότι αυτό θα το βρουν όλοι μπροστά τους , αλλά απλά δεν το καταλαβαίνουν. Καλούμεθα λοιπόν να πάρουμε ΕΜΕΙΣ τις αποφάσεις μας ... και θα τις πάρουμε. 



Οσον αφορά τις πληρωμές του ΕΟΠΥΥ η καθιέρωση πλέον της πληρωμής με δόσεις δεν μας εξασφαλίζει την βιωσιμότητα του φαρμακείου, αλλά απλά παρατείνει τον θάνατό του. Ο τζίρος έχει πέσει απελπιστικά, τα παλιά χρέη παραμένουν εγκωβισμένα για γραφειοκρατικούς λόγους στον ΕΟΠΥΥ και κυρίως η ΔΕΗ που χρωστα π.χ. στον ΦΣΑ 9 εκατ. ευρώ από το 2011 δεν τα πληρώνει. Το να σταματήσουμε (όπως ειπώθηκε από τον ΠΦΣ) να χορηγούμε φάρμακα στους ....ασφαλισμένους της ΔΕΗ , μόνο σαν ανέκδοτο μου ακούγεται ...... Ξέχασαν ότι οι συνταγές τους είναι ενσωματωμένες στον ΕΟΠΥΥ....!

Κ.ΛΟΥΡΑΝΤΟΣ