Παρασκευή 7 Ιουνίου 2013

4.000 Farmakopoioi και συνεχίζουμε - Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας

Σήμερα συμπληρώσαμε 4.000 μέλη στην κοινότητά μας (γκρουπάκι) στο facebook. Μέσα από το γκρουπάκι, βγαίνουν ειδήσεις, εκφράζονται οι απόψεις των συναδέλφων ελεύθερα, ενώ αποτελεί και τόπο γόνιμου διαλόγου.

Με σοβαρότητα, χιούμορ, αλλά και καυστικότητα ορισμένες φορές, διεξάγονται οι συζητήσεις στη σελίδα αυτή της κοινωνικής δικτύωσης, με αποτέλεσμα πολλοί συνάδελφοι να είμαστε σε καθημερινή επαφή μεταξύ μας μαθαίνοντας ο ένας τα προβλήματα του άλλου.

Σήμερα που η επικαιρότητα τρέχει και η...


... ανάγκη για ενημέρωση στην υγεία και στο φάρμακο είναι πιο επιτακτική από ποτέ, οι farmakopoioi στέκονται πάντα δίπλα στον απλό φαρμακοποιό του πάγκου δίδοντάς του χείρα βοηθείας για ό,τι του χρειάζεται.

Συνδικαλιστικά νέα, εγκύκλιοι ασφαλιστικών ταμείων, οπτικοακουστικές ειδήσεις από τα μέσα ενημέρωσης, επιστημονικές ημερίδες και άλλα πολλά, τα μαθαίνετε έγκαιρα και έγκυρα πάντα με τη σφραγίδα των farmakopoiwn. Μια παρέα νέων που ήρθαν πριν 4,5 χρόνια να αλλάξουν το ρου της φαρμακευτικής ενημέρωσης.

Η ενημέρωση δε σταματά όμως μόνο στο facebook ούτε στο παρόν μπλογκ. Έχουμε ενημερώσεις και μέσω twitter αλλά και μέσω των έξυπνων τηλεφώνων. Ήδη κυκλοφορούν οι εφαρμογές μας για iPhone και android, τις οποίες μπορείτε να βρείτε και να κατεβάσετε εντελώς δωρεάν από τα αντίστοιχα stores. Για συσκευές iPhone/iPad μάλιστα, έχετε τη δυνατότητα να ενημερώνεστε σε πραγματικό χρόνο με ειδοποιήσεις στην οθόνη του κινητού σας τηλεφώνου για τα σημαντικότερα νέα. Αρκεί και μόνο να έχετε ενεργοποιημένες τις γνωστοποιήσεις (push notifications), υπηρεσία που παρέχεται και αυτή εντελώς δωρεάν.

Δύναμη για όλους εμάς που συνεχίζουμε να ενημερώνουμε, αποτελεί η εμπιστοσύνη που μας δείχνετε. Με 5.500-6.000 μοναδικούς επισκέπτες καθημερινά στο μπλογκ και χιλιάδες σχολιασμούς στο Facebook, νιώθουμε πως η στήριξη που μας δίνετε είναι ανεκτίμητη.

Εάν είστε φαρμακοποιός και δεν είστε ακόμα μέλος της κοινότητας, μπορείτε να γίνετε αρκεί όταν κάνετε το αίτημά σας να έχετε γραμμένα τα πλήρη στοιχεία στο προφίλ σας. Θα μας βρείτε με την ονομασία FARMAKOPOIOI -  Το συνιστολόγιο των φαρμακοποιών .

Ελπίζουμε να συνεχίσουμε και στο μέλλον να είμαστε όλοι μαζί, να γευθούμε μαζί τις χαρές και τις λύπες.


Farmakopoioi - Η συντακτική ομάδα