Σάββατο 29 Ιουνίου 2013

Η ζωή μετά τον Google Reader (videos)

Aπό τη Δευτέρα 1/7 η Google σταματά να υποστηρίζει την υπηρεσία Reader προσπαθώντας (ανεπιτυχώς όπως φαίνεται μέχρι στιγμής) να σπρώξει κόσμο προς το Google Plus. Προκειμένου λοιπόν να μη χάσετε τη ροή ειδήσεων των αγαπημένων σας blogs και sites -και φυσικά του FARMAKOPOIOI- σας προτείνουμε τις 2 παρακάτω ΔΩΡΕΑΝ εναλλακτικές που μπορείτε να έχετε στο κινητό σας που τρέχει iOS ή android. Φυσικά κανείς δεν σας εμποδίζει να έχετε και τις δύο.




FLIPBOARD: Tα έχει όλα και συμφέρει! Ενσωματώνει ροές ειδήσεων από Google Reader, Facebook, Twitter, Google Plus, Youtube, Instagram κλπ. Eμφανίζει τις ειδήσεις σε μορφή περιοδικού και πιθανότατα θα γίνει η αγαπημένη σας εφαρμογή. Μοναδικό της μειονέκτημα ότι δεν έχει τρέχει σε PC. Στο τέλος του έτους θα είναι διαθέσιμη για Windows 8.





FEEDLY: Δεν έχει τα καλούδια του Flipboard αλλά είναι ένας αξιοπρεπής reader που δεν θα σας προδώσει ποτέ. Ενσωματώνει άμεσα τις ροές από Google Reader ενώ μεγάλο του πλεονέκτημα είναι η εφαρμογή για web (www.feedly.com) και για Kindle.



Φυσικά και οι δύο εφαρμογές παρέχουν πλήκτρα διαμοιρασμού στα social media και δυνατότητα αποστολής αναρτήσεων με e-mail.