Πέμπτη 18 Ιουλίου 2013

Άδωνις στον ΣΚΑΪ: «Οι φαρμακοποιοί είναι πληρωμένοι μέχρι και τον Μάιο!» - Ανασκεύασε αργότερα στο τουίτερ

O πρόεδρος του ΦΣΑ, Κώστας Λουράντος προέβη πριν από λίγο στην παρακάτω δήλωση:

Σήμερα το πρωί στην ενημερωτική εκπομπή του ΣΚΑΪ T.V. ο Υπουργός Υγείας κος Γεωργιάδης ενημέρωσε τους παρουσιαστές και μέσω αυτών τον Ελληνικό λαό, ότι οι φαρμακοποιοί έχουν πληρωθεί από τον ΕΟΠΥΥ μέχρι ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΑΪΟ του 2013 !!!

Προσπάθησα να παρέμβω για να αντικρούσω την "ενημέρωση" του Υπουργού παραθέτοντας τα πραγματικά στοιχεία των πληρωμών μας, όμως εστάθει αδύνατο ...

Παρόλα αυτά ενημέρωσα το τηλεοπτικό κανάλι ότι...


... η πραγματικότητα είναι εντελώς διαφορετική και ο Υπουργός είναι τουλάχιστον ... παραπληροφορημένος!!! Προφανώς μπέρδεψε τον Μαϊο με τον Μάρτιο ... αλά ξέχασε τα χρέη του 2011 και του 2012 ...!

Με την εμφάνησή του αυτή ο Υπουργός Υγείας έδωσε την εντύπωση ότι οι φαρμακοποιοί εχουν ... εξοφληθεί και το δικαίωμα σε όλους τους άλλους παρόχους να ... διαμαρτύρονται επειδή οι φαρμακοποιοί είναι πληρωμένοι κατ' εξαίρεση !!!!

Πάλι καλά πάντως που δεν είπε ότι έχουμε πάρει ... προκαταβολή για τους επόμενους μήνες του τρέχοντος έτους !!!!

Ο ΦΣΑ θα εκδόσει άμεσα ανακοίνωση η οποία όπως συνηθίζεται τελευταία θα παραμείνει στα φαξ των ... "δημοκρατικών" Μ.Μ.Ε.!!! Αλλως τε για τα τελευταία, ο μόνος που μπορεί να πληροφορήσει σωστά τον Ελληνικό λαό είναι ο εκάστοτε Υπουργός και όχι οι ... μισητοί κλάδοι !!!! Είναι το "σύστημα" που επιβιώνει ακόμα διότι ΕΛΕΓΧΕΙ κάθε τι που ... διαμορφώνει γνώμες ... απόψεις και τελικά την ... κάλπη...!!!

Κ.ΛΟΥΡΑΝΤΟΣ

Farmakopoioi: Πάντως λίγο αργότερα και μετά από τα έντονα παράπονα συναδέλφων στο τουίτερ, ο κ. υπουργός παραδέχτηκε το λάθος του και δήλωσε πως οι φαρμακοποιοί έχουν πληρωθεί μέχρι τον Μάρτιο και όχι τον Μάιο.