Τρίτη 23 Ιουλίου 2013

K.Λουράντος: ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΔΑΚΡΥΑ


Είναι απίστευτο πλέον το θράσος που οδηγεί στον αυτοεξευτελισμό ορισμένων οι οποίοι προσπαθούν να βγάλουν από πάνω τους κάθε ευθύνη για την σημερινή κατάντια του κλάδου...


Πέρισυ τέτοια εποχή που η Γενική Συνέλευση του ΦΣΑ αποφάσιζε την συνέχιση της κινητοποίησης διεκδικώντας τα χρέη των ταμείων του ΕΟΠΥΥ, αυτοί προσπαθούσαν με νύχια και με δόντια να σταματήσουν την κινητοποίηση υποσχόμενοι άμεση εξόφλησή τους.



Πέρισυ τέτοια εποχή «μεγαλοσυνδικαλιστές», από αυτούς που προσπαθούν να αναδείξουν την προσωπικότητά τους περιφέροντας το σαρκίον τους στα γραφεία των υπουργείων και των κομμάτων τους,  με κατηγορούσαν  για αναλγησία και υπερβολική κινδυνολογία...

Πέρισυ τέτοια εποχή οι ίδιοι αυτοί συδικαλισταράδες, μάζευαν τις συνταγές των πελατών τους  (για να μην τους χάσουν όπως έλεγαν) και τις πήγαιναν στον Πειραιά για να τις εκτελέσουν οι εκεί συνάδελφοί μας ....


Πέρισυ τέτοια εποχή όποιος εκινείτο εναντίον των κυβερνητικών επιθυμιών εβάλλετο πανταχόθεν , μεταφέροντας προσωπικά δεδομένα στο διαδίκτυο (φορολογική μου δήλωση)  διαστρευλώνοντας την πραγματικότητα αφού παρουσίαζαν τον τζίρο των φαρμακείων σαν.... κέρδος !!!
Πέρισυ τέτοια εποχή οι ίδιοι σημερινοί... «διαμαρτυρόμενοι», πανηγύριζαν διότι πληρώθηκαν κάποια τρέχοντα χρέη του ΕΟΠΥΥ, «ξεχνώντας» τα παλιά... ισχυριζόμενοι μάλιστα ότι «η συνέχιση των κινητοποιήσεων μετά την μερική εξόφληση των τρεχουσών χρεών θα ήταν εκ μέρους μας... αντισυμβατική συμπεριφορά»!!!

Κι όμως σήμερα αντί  να μας απαλλάξουν της παρουσίας τους ή στην χειρότερη των περιπτώσεων να κάνουν κάποια στοιχειώδη αυτοκριτική... βγαίνουν και κάνουν δηλώσεις δίνοντας μεταξύ άλλων και συνεντεύξεις «δακρύβρεχτες»  επειδή δήθεν.... ενδιαφέρονται για την σωτηρία του κλάδου!!!

Σήμερα ανακάλυψαν... τα δεινά του κλάδου... και τρέχουν... προφανώς εν όψει εκλογών για να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα και να... συκοφαντήσουν!!!

Πολύ αργά για δάκρυα...
Πολύ αργά γιά τρέξιμο....
Πολύ αργά γιά παιχνίδια...
Θα το καταλάβετε αλλά και αυτό... πολύ αργά !!!

Κ.ΛΟΥΡΑΝΤΟΣ