Πέμπτη 4 Ιουλίου 2013

K.Λουράντος: "Φωτογραφίες"


Αφιερωμένο σε αυτούς που συνωστίζονται πίσω από τους «προβεβλημένους» από τα γνωστά Μ.Μ.Ε. Κυβερνήτες της Ελλάδος για να φωτογραφηθούν και να .... κερδίσουν λίγη από την .... δήθεν «λάμψη» τους. Σε αυτούς που δεν αντιλαμβάνονται ότι ο ρόλος τους είναι πολύ διαφορετικός από αυτόν που πασχίζουν να επιβάλλουν...

Γιατί αυτός ο τύπος παρακάτω ... έχει μυαλο και αξιοπρέπεια... (Ο στρατηγός Στάνλεϊ Μακ Κρίσταλ U.SαArmy):


Όταν ο πρώην στρατιωτικός διοικητής των αμερικανικών δυνάμεων στο Αφγανιστάν, Στάνλεϊ Μακ Κρίσταλ, κλήθηκε στο Οβάλ Γραφείο από τον Μπαράκ Ομπάμα, καταλαβε ότι τα πράγματα δεν επρόκειτo να εχουν καλο τελος, αφ ης στιγμης, ο Πρόεδρος τον κατηγόρησε ότι δεν τον υποστήριξε κατά την διαρκεια της προεκλογικης του εκστρατειας στον πολιτικό του ρόλο, ως Προέδρου.



"Δεν είναι δουλειά μου να σας υποστηρίζω σαν πολιτικό, κύριε Πρόεδρε, είναι η δουλειά μου να σας υποστήριζω σαν Αρχιστράτηγο," απάντησε ο Μακ Κρίσταλ, και παρέδωσε την παραίτησή του στον Ομπάμα .

Ανικανοποίητος απο την αποδωση της παραίτησης του Μακ Κρίσταλ, ο Πρόεδρος έδωσε ένα τελικο 'χτύπημα κάτω από την ζώνη' με τον αποχαιρετισμο: "Σίγουρα όταν πεθάνω θα είστε ευτυχής να ελθετε να κατουρήσετε στον τάφο μου."

Ο στρατηγός χαιρετώντας, απαντησε. "Κύριε Πρόεδρε, είπα στον εαυτό μου, οτι μετά την αποχώρηση από τον Στρατό δεν θα ξανασταθώ στη ποτέ στην σειρα, οσο ζω."

Κ.ΛΟΥΡΑΝΤΟΣ