Τρίτη 6 Αυγούστου 2013

Συνελήφθη ο δράστης ληστείας σε φαρμακείο της Κέρκυρας




ΚΕΡΚΥΡΑ. Πρόκειται για έναν 27χρονο ημεδαπό, ο οποίος εντοπίστηκε άμεσα από την Ομάδα ΔΙ.ΑΣ και συνελήφθη στην πόλη από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Από την έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Παλαιοκαστριτών, ταυτοποιήθηκε ο 27χρονος ως ο δράστης της ληστείας σε βάρος 31χρονης υπαλλήλου φαρμακείου, που διαπράχθηκε (05.08.2013) το πρωί, κατά την οποία αφού την ακινητοποίησε με την απειλή χρήσης βίας, αφαίρεσε στην συνέχεια από τις προθήκες του φαρμακείου περισσότερα από 900 χάπια απαγορευμένων φαρμακευτικών ουσιών.


Από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε, ταυτοποιήθηκαν άμεσα τα στοιχεία του και πραγματοποιήθηκαν εκτεταμένες αναζητήσεις, που είχαν ως αποτέλεσμα τον εντοπισμό του στην περιοχή των Αλυκών.


Στην κατοχή του βρέθηκε ποσότητα κάνναβης βάρος 20 γραμμαρίων καθώς και μέρος των φαρμακευτικών ουσιών που αφαίρεσε. Την προανάκριση πραγματοποίησε το Αστυνομικό Τμήμα Παλαιοκαστριτών σε συνεργασία με την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Κέρκυρας. Ο 27χρονος οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών.

www.enimerosi.com