Πέμπτη 22 Αυγούστου 2013

Κ.Λουράντος: Σχετικά με την μηνυτήρια αναφορά της ΕΝΙ-ΕΟΠΥΥ

“Μηνυτήρια αναφορά κατά του Προέδρου του ΦΣΑ κ. Κ. Λουράντου κατέθεσε χθες 21/8/2013 η Ένωση Ιατρών ΕΟΠΥΥ μετά από απόφαση του ΔΣ”

Αυτό αναφέρεται σήμερα σε κάποια ΜΜΕ και οφείλω να ομολογήσω ότι δεν περίμενα τέτοια ... γκάφα εκ μέρους του Δ.Σ. των ιατρών του ΕΟΠΥΥ.

Ή δεν διάβασαν όλη την ανακοίνωσή μου, ή η προσπάθεια επικοινωνιακής και μόνον πολιτικής είναι το αποκλειστικό ενδιαφέρον τους.

 

• Σας ενημερώνω λοιπόν ότι στην εν λόγω ενημέρωσή μου αναφέρω τα εξής: « Ο πρόεδρος του Ι.Σ.Α. κ. Γ. Πατούλης, απέστειλε έγγραφο προς τον τότε αναπληρωτή υπουργό υγείας κατηγορώντας με ως πρόεδρο του Φ.Σ.Α. ότι συκοφαντώ τον ιατρικό κόσμο, ότι οι γιατροί δεν παραβιάζουν το νόμο και ζήτησε την παρέμβαση του Υπουργείου Υγείας «ώστε ο πρόεδρος του Φ.Σ.Α. να προβεί σε συγκεκριμένη καταγγελία συγκεκριμένων ιατρών που αποδεδειγμένα παραβιάζουν το νόμο (εφόσον υπάρχουν), άλλως να ανακαλέσει άμεσα την ως άνω επιστολή του που συνιστά μια γενική και αφοριστική συκοφαντική δυσφήμιση του ιατρικού κλάδου στο σύνολο του».

Λοιπόν αυτό έκανα... Εδωσα στον καθ’ ύλην αρμόδιο σημερινό Υπουργό Υγείας στοιχεία που κατείχα ... και που ο πρόεδρος του ΙΣΑ ζήτησε εγγράφως να κάνω !!! Προς τι η ... έκπληξη;

Επειδή λοιπόν απο απειλές και επικοινωνιακά τρικ δεν ... χαμπαριάζω, ούτε και φοβάμαι τις στοχοποιήσεις ... καλοδεχούμενη η μήνυτήρια αναφορά !!!

Τίποτε άλλο ... Εχουμε και άλλα πράγματα να κάνουμε...!

Κ.ΛΟΥΡΑΝΤΟΣ