Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2013

"Οι ήρωες του πάγκου" (επιστολή συναδέλφου)

Αγαπητοί συνάδελφοι, νομίζω ότι πρέπει να πανηγυρίζουμε και εμείς μαζί με τον κύριο Σταικούρα για το περιβόητο πλεόνασμα της δημόσιας διοίκησης.

Συμβάλλαμε και εμείς τα μέγιστα, αφού όχι μόνο δε διεκδικούμε τα χρωστούμενα του ΕΟΠΥΥ, αλλά θεωρούμαστε και προνομιακοί συνομιλητές της ηγεσίας. Δεν ξέρω για πόσο καιρό ακόμη θα συνεχίζεται αυτό το θέατρο του παραλόγου, αλλά το δόλωμα με τη δραστική ουσία και τα ΜΥΣΗΦΑ το τσιμπήσαμε παραπάνω από δυο τρεις φορές. Μήπως θα πρέπει να επιχαίρουμε, που δεν είμαστε στην ίδια μοίρα με τα μικροβιολογικά εργαστήρια ή τους άνεργους υγειονομικούς ή τους φυλακισμένους λόγω χρεών στην εφορία ή τους υποψήφιους αυτόχειρες?

Ο κατήφορος δεν έχει τελειωμό, η υπομονή μας όμως έχει και εξαντλήθηκε!!!!!!!!!!



Δε μπορούμε να σηκώσουμε άλλο τα βάρη του ΕΟΠΥΥ, είμαστε στα όρια της οικονομικής εξαθλίωσης!! Τι έχει αλλάξει από πέρσι τέτοια εποχή, όταν είχαν ξεσηκωθεί άπαντες για τον απλήρωτο Μάιο, και τώρα είμαστε όλοι ευχαριστημένοι!!!!!!!!!!

Δε μπορούμε να υποφέρουμε με τίποτα αυτό τον αργό και βασανιστικό θάνατο. Ή σκοτώστε μας ακαριαία να τελειώνουμε ή απαλλάξτε μας επιτέλους από τους ανίκανους και τους ξεπουλημένους.

ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ ΥΠΑΙΘΡΟΥ