Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2013

Δωρεάν προγραμματισμός ραντεβού με ιατρούς του ΕΟΠΥΥ για τους συνταξιούχους λήπτες του ΕΚΑΣ

Γραφείο Τύπου Υπουργού
Αθήνα, 19 Σεπτεμβρίου 2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Θέμα: Δωρεάν προγραμματισμός ραντεβού με ιατρούς του ΕΟΠΥΥ για τους συνταξιούχους λήπτες του ΕΚΑΣ.
Μετά από παρέμβαση του Υπουργού Υγείας, κ. Άδωνι Γεωργιάδη και του Υφυπουργού, κ. Αντώνη Μπέζα, από σήμερα παρέχεται ατελής χρήση της τηλεφωνικής υπηρεσίας προγραμματισμού ραντεβού με ιατρούς του ΕΟΠΥΥ για τους συνταξιούχους δικαιούχους λήπτες του Επιδόματος Κοινωνικής Αλληλεγγύης (ΕΚΑΣ).



Σημείωση:
Ακολουθεί σχετική επιστολή του ΕΟΠΥΥ, καθώς και ενημερωτικό με όλες τις απαραίτητες λεπτομέρειες.

Θ Ε Μ Α : «Έναρξη έργου ΕΟΠΥΥ για συνταξιούχους λήπτες Ε.Κ.Α.Σ.»

Σε συνέχεια των απαντήσεών σας σχετικά με την υποστήριξη του έργου παροχής ατελούς χρήσης της τηλεφωνικής υπηρεσίας κλεισίματος ραντεβού για τους δικαιούχους Ε.Κ.Α.Σ. σας γνωρίζουμε τα ακόλουθα:
1)      Ως ημερομηνία έναρξης της σχετικής υπηρεσίας ορίζεται η Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2013 και ώρα 07:00.
2)      Για την ομαλότερη εξυπηρέτηση του αυξημένου φόρτου αιτημάτων που αναμένονται με την ανακοίνωση της έναρξης της υπηρεσίας, παρακαλείστε όπως διαθέσετε από την Πέμπτη 19-09-2013 εως και τη Δευτέρα 23-09-2013 τους εκπροσώπους σας, οι οποίοι απασχολούνται στο κτίριο της Πατησίων 12, προκειμένου να ενισχύσουν το έργο των agents που δεσμεύσατε για την εξυπηρέτηση των δικαιούχων Ε.Κ.Α.Σ στις εγκαταστάσεις σας.
3)      Διευκρινίζεται ότι για την παροχή υπηρεσιών στους δικαιούχους Ε.Κ.Α.Σ. θα ακολουθούνται τα όρια εξυπηρέτησης σε ό,τι αφορά συζύγους, προστατευόμενα μέλη κοκ., τα οποία εφαρμόζονται και στην κράτηση, τροποποίηση και ακύρωση ραντεβού μέσω των αντίστοιχων 5ψήφιων γραμμών.





  


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΟΠΥΥ


ΔΗΜΗΤΡΗΣ Α. ΚΟΝΤΟΣ




 ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ
Η ατελής χρήση της τηλεφωνικής υπηρεσίας προγραμματισμού ραντεβού με ιατρούς του ΕΟΠΥΥ για τους συνταξιούχους δικαιούχους λήπτες του Επιδόματος Κοινωνικής Αλληλεγγύης (ΕΚΑΣ) εξασφαλίστηκε μετά από παρέμβαση του Υπουργού Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη, και διαπραγμάτευση της διοίκησης του ΕΟΠΥΥ.
Οι αριθμοί τηλεφωνικής επικοινωνίας είναι οι ακόλουθοι:
- 210 2789299
- 210 6241884
- 210 9472390
- 210 9499884
Οι δικαιούχοι ΕΚΑΣ θα καλούν τις συγκεκριμένες γραμμές επικοινωνίας και θα προγραμματίζουν το ραντεβού με απλή αναφορά του ΑΜΚΑ τους. Η παροχή της υπηρεσίας γίνεται με τα ίδια ακριβώς κριτήρια μέσω των αντίστοιχων 5ψηφίων γραμμών.