Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2013

Κ. Λουράντος: «Η Φαρμακευτική Συμμαχία θα διεκδικήσει και τον Πανελλήνιο ΦΣ»

" ... ΦΙΛΟΙ ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΙ ... ΜΗΝ ΤΟ ΒΑΖΕΤΕ ΚΑΤΩ"

Παρακαλώ πολύ όλους τους ... «καλούς» συναδέλφους που αν και ελάχιστοι φροντίζουν για την ...προβολή μου μέσω της .... «καταπληκτικής» λασπολογίας τους, όχι μόνο να συνεχίσουν το έργο τους, αλλά να εντείνουν τις προσπάθειές τους, ώστε να ... «βοηθήσουν» την παράταξη της "ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ" στις εκλογές που έρχονται.

Αντιλαμβάνομαι ότι το έργο τους είναι πολύ δύσκολο, σε σημείο μάλιστα που να χρειάζονται ... βοήθεια. Γι' αυτό ας ανατρέξουν στην ημερομηνία γέννησής μου, όταν ήμουν βρέφος, αργότερα στο νηπιαγωγείο και μετά στο Δημοτικό ή στο Γυμνάσιο ... νομίζω ότι όλο και κάτι θα βρούν...

Όπως επίσης και την «εξαιρετική» δουλειά εκφοβισμού που κάνουν σε υποψηφίους ή υποστηρικτές της παράταξης σε όλη την Ελλάδα... Πολύ σωστα πράττουν αφού κάποιοι «τόλμησαν να αντιταχθούν στο κατεστημένο» και να τους χαλάσουν την ... μαγιά !!! Και πολύ καλά κάνουν επίσης που ... δεν λαμβάνουν υπ' όψην τους ότι η ψήφος είναι μυστική και ότι ο εκβιαζόμενος ψηφίζει πάντα εναντίον του ... εκβιαστή.

Αλλωστε ξέρουν καλά την δουλειά τους γιατί μερικοί από αυτούς ... υπήρξαν ευεργετημένοι, οπότε την αχαριστία την εχουν στο ... τσεπάκι.

Κουράγιο παιδιά ... μην το βάζετε κάτω !!!

Και να ξέρετε ότι θα διεκδικήσουμε και τον Πανελλήνιο...

Κ.ΛΟΥΡΑΝΤΟΣ