Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2013

Μήνυμα ΚΙΝΕΦ – ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ για τις εκλογές 24/11

Αγαπητές συναδέλφισες και αγαπητοί συνάδελφοι,

Η διαδικασία για να καταλήξουμε στις εκλογές της Κυριακής, ξεκίνησε με την επεξεργασία του προγράμματος της Πανελλήνιας Φαρμακευτικής Συμμαχίας ένα πρόγραμμα που κοιτάζει το αύριο του Ελληνικού Φαρμακείου λαμβάνοντας υπόψη μόνο τα θετικά στοιχεία του σήμερα και την εμπειρία του παρελθόντος. Στη συνέχεια διερευνήσαμε, η ομάδα πλέον της Θεσσαλονίκης, τις ανάγκες και τα προβλήματα των φαρμακοποιών του νομού μας, προτείνοντας τις κατάλληλες λύσεις για να βελτιώσουμε τη καθημερινότητα μας και να διευκολύνουμε τη λειτουργιά του ΔΙΛΟΦ και του ΦΣΘ. 



Στη συνέχεια, επ΄ευκαιρία της «προεκλογικής περιόδου», συναντηθήκαμε με πολλούς από εσάς, ακούσαμε τις απόψεις σας, αφουγκραστήκαμε τις ανησυχίες σας, διαγνώσαμε προβλήματα που αφορούν τα φαρμακεία της Θεσσαλονίκης, τα όποια δεν θα ανακαλύπταμε εάν δεν είχαμε την άμεση επαφή μαζί σας.

Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε από καρδιάς  που μας υποδεχτήκατε στο φαρμακείο σας και που μοιραστήκατε μαζί μας, την αγάπη σας και το πάθος σας για αυτό που όλοι μας υπηρετούμε και δίνουμε την ψύχη μας καθημερινά.

Όλοι εμείς που αποτελούμε τη μεγάλη ομάδα της Κίνησης Νέων και Ενωμένων Φαρμακοποιών – Συμμαχία για τη Θεσσαλονίκη, είμαστε πραγματικά περήφανοι για αυτό. Είμαστε περήφανοι για το Ελληνικό Φαρμακείο και ιδιαίτερα για τα φαρμακεία της Θεσσαλονίκης και ΔΕΣΜΕΥΟΜΑΣΤΕ να αντιμετωπίσουμε και να επιλύσουμε όλα τα θέματα που μας απασχολούν προς όφελος αποκλειστικά και μόνο των φαρμακοποιών.

Σας περιμένουμε όλους τη Κυριακή στον Φαρμακευτικό Σύλλογο Θεσσαλονίκης για να αντιστρέψουμε τη πορεία του κλάδου και για να γυρίσουμε όλοι μαζί σελίδα.

Με τιμή, για τη
Κίνηση Νέων & Ενωμένων Φαρμακοποιών
Συμμαχία για τη Θεσσαλονίκη
Σαρδέλης Χαράλαμπος

Μέλος Δ.Σ. ΦΣΘ ΝΠΔΔ